Партнер рубрики Події

Як тернополяни 2024 рік зустрічали: добірка із соціальних мереж

Як тернополяни 2024 рік зустрічали: добірка із соціальних мереж
  • Вже другий рік поспіль у новорічну ніч росіяни атакували Україну шахідами. Але ми – нація незламних українців. Тож попри всі залякування зустріли 2024 переможний рік.
  • Як тернополяни із родинами зустрічали Новий рік і чого бажають у цей день – дивіться на нашій добірці. Ми зібрали фото з різних соцмереж, тож шукайте на світлинах себе, рідних та знайомих.

Східним календарем символом 2024 року є Зелений Дерев’яний Дракон. У китайській астрології ця тварина володіє сильною енергетикою і вважається одним з найпотужніших знаків. Попри можливі ризики, дракон вражає гнучкістю та здатністю адаптуватися до різноманітних умов.

У китайській культурі дракони вважаються найшанованішими тваринами, а в минулому імператори вбиралися в символіку дракона, що вказувало на їх лідерські якості. Адже саме цей знак асоціюється з мудрістю, силою, багатством та процвітанням.

Волонтерка Наталія Чура подякувала 2023 року за всі здійсненні мрії та сили. Вона наголошує, цей рік був важкий, але дуже особливий. Для неї був роком змін, мотивації та подолання своїх страхів.

Відео дня

У 2024 році бажає всім жити, молитися, працювати, донатити, допомагати потребуючим, знаходити час на відпочинок і все у вашому житті буде добре.

Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка підготував для всіх яскраве відеопривітання. Бажають, аби 2024 рік був переможним у всіх сенсах! Нехай буде чистим небо! Нехай будуть чисті та спокійні ночі – без сирен та вибухів.

Олена Года бажає, аби 2024 рік був наповнений добром, новими можливостями та великими досягненнями.

Священник Олексій Філюк опублікував на сторінці родинні світлини біля ялинки у новорічному вбранні. Бажає всім українцям затишку, любові та добробуту у 2024 році.

Блогерка Алла Травінська новорічними родинними світлинами вітає всіх з 2024 роком. У 2024 році бажає кожному здійснення усіх цілей та мрій, вони у нас різні, але однаково важливі.

Яскраві новорічні світлини опублікувала і завідувачка інтенсивної терапії новонароджених перинатального центру «Мати і дитина» Неля Скубенко.

Тернополянка Наталя Бобрик-Расевич дякує рідному братові за захист. Та наголошує, ми сильні, коли об'єднані. Не зупиняймось, працюймо, донатьмо, допомагаймо нашим Захисникам і Захисницям.

Світлини новорічного затишку прикрашають стрічку і блогерки, підприємниці Аліни Френдій.

Вітає з 2024 роком і переселенка з Херсона, яка наразі проживає з родиною в Тернополі, Вікторія Демченко-Горінова.

Новорічні світлини з подружками виклала і тернополянка Вікторія Стрілець. Дівчата усміхаються та передають всім новорічні вітання.

Молодіжний центр Тернополя вітає не лише з Новим роком, а й Щедрим вечором. Закликають людей не зупинятися, допомагати ЗСУ та разом йти до Перемоги.

Тернополяни, а ви святкували Новий 2024 рік? Діліться своїми світлинами та побажаннями у коментарях.

Читайте також:

Перші малюки 2024 року: хто народився у Тернополі у новорічну ніч

Вітаємо з Новим роком! Нехай 2024 буде переможним: з любов'ю «20 хвилин»

«Ми живі та пережили цей складний рік»: чим тернополянам запам’ятався 2023-й?

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Olena

    Разом до Перемоги!
  • Olena

    😎
  • Viktoriy

    Доброго вечора Хочу попросити про допомогу , намагаюсь  з дитиною виїхати з окупації потрапили під сильні обстріли. Машина зламалась. Стоїм.мені потрібно викликати авто щоб допомогли. Якщо може хтось позичити 200 чи 300 грн. Я поверну як виберусь. Вибачте якщо щось. Дякую велике🙏🙏 повірьте не обманюю все зло повертається я знаю. дитиною страшно дуже . Нічого не можу зробити. В дитини істерика не можу заспокоїти На чужих грошах щастя не буде. Господь все бачить. Зрозумійте правильно зараз безвихідність. Мені дуже соромно перед вами.
  • Roma

    у нас 2023 був переможний

keyboard_arrow_up