На "Циганці" вже багато відпочивальників. Люди скаржаться, що не працюють туалети та душ

На "Циганці" вже багато відпочивальників. Люди скаржаться, що не працюють туалети та душ
  • Тернополяни вже почали засмагати та купатися на «Циганці».
  • На пляжі чимало сімей з дітьми, пенсіонерів та школярів, які насолоджують канікулами. Нажаль, на оновленій "Циганці" належного комфортунемає. Туалети та душ не працюють, скаржаться відпочивальники. 

- Я з подругою та дітьми приходжу сюди відпочивати вже другий день, - розповідає тернополянка Наталія. –  Ми засмагаємо, бо вода для нас ще холодна. А дехто вже навіть купається. 

Як кажуть дівчата, вліку вони планують приходити сюди часто. 

Відео дня

- Якщо порівняти з морями, то наш тернопільський пляж нічим не відрізняється. Тут дуже красиво і затишно, тільки один мінус – брудна вода, - кажуть тернополяни.

Компанія хлопців також прийшла покупатись та позасмагати на тернопільському пляжі. Кажуть, що вода їм вже підходить для купання.

  • Вже традиційно, ми починаємо купатися ще перед початком пляжного сезону.  У вихідні плануємо прийти більшою компанією  і ще пограти пляжний волейбол, - кажуть друзі Максим та Назар.

На воді встановили буйки, за які заборонено запливати. Окрім того, на "Циганці" є знак, який вказує на заборону купання, але тернополяни  нехтують своєю безпекою.

Позасмагати та покупатись можна і на іншому пляжі - Дальному. Туди, як кажуть тернополяни, далеко і важко добиратися, тому перевагу все-таки вони надають «Циганці».

Як перевірила наша журналістка, душі та туалети тут не працюють. Туалети замкнені на них табличка з написом: "Не працює". В душах немає води. Відпочивальники не задоволені і надіються, що після офіційного відкриття пляжного сезону тут все буде в належному стані. Нагадаємо, оновлений пляж "Циганка" на балансі КП "Об'єднання парків". Тернополяни вже не вперше скаржаться на поганий стан душів та туалетів на цьому пляжі. Адже все це встановили буквально недавно. 

Як виявилося, за обслуговування туалетів, душів, роздягалень відповідає кафе SpeakЕasy, яке діє на території "Циганки". Наступного дня після нашої публікації там повідомили, що туалети і душі вже зранку відремонтували. Проте в обід в одному з туалетів вже хтось зламав ручку.  

Нагадаємо, що офіційне відкриття пляжного сезону в Тернополі  відбудеться 1 червня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Олег Базар

    1. Туалети і душ працюють вже кілька днів.

    2. Вода зараз ще навпаки чиста, і навіть не цвіте по суті, вже зовсім не холодна.

    3. Забули вказати один з основних мінусів - немає сходів до води.

    4.  Знака, який вказує про заборону купання на "Циганці" немає, там є знак, забороняючий плавання в зоні причалу, згідно правил.
  • Volodymyr Domaretskyi

    Ну як так хіба Тернопільським тяжко поставити туалет щоб люди відпочивали і може згубно сходити в туалет на пляжі Хіба тяжко Тернопільський адміністрації поставити біотуалети на циганському пляжі на ближньому і дальньому я не вірю хіба вони цього просто не хочу зробити
  • Anonymous

    Ну і для чого вам ті туалети, а тим більше, душ?! Вам що, бруківки мало?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up