Партнер рубрики Події

Тернополянин просить облаштувати парковку біля дитячої поліклініки на вул. Гоголя

Тернополянин просить облаштувати парковку  біля дитячої поліклініки на вул. Гоголя

Петицію "Облаштування парковки на вулиці Гоголя (дитяча поліклініка)" на сайті "Єдиної системи місцевиї петицій" 14 листопада зареєстрував тернополянин Віталій Лупійчук.

- У зв’язку із заторами на вулиці Гоголя, неможливістю належного проїзду швидкої медичної допомоги та інших екстрених служб, неможливістю під'їзду до дитячої поліклініки батьків з маленькими чи хворими дітьми, безрезультатною діяльністю муніципальної поліції, пропоную наступне:

1. Облаштувати парковку зі сторони дитячої поліклініки за рахунок тротуару, скоротивши його ширину із шести до двох метрів. Автомобілі паркувати перпендикулярно до приміщення поліклініки (це звільнить проїжджу частину).

2. Встановити пішохідний перехід на виїзді із внутрішнього двору поліклініки. Зробити з’їзди для колясок (дитячих, інвалідних).

3. Продовжити парковку у напрямку вул. Федьковича до аптеки №122.

4. Встановити відповідні знаки із табличкою "Тільки для відвідувачів Тернопільської міської дитячої поліклініки", а також розмітку.

5. Закріпити інспектора з паркування (муніципальна поліція) за контролем дотримання вимог паркування (тільки з дітьми), - йдеться у тексті петиції.

Станом на 15 листопада петицію підписали 2 особи з 300 необхідних.

До кінця збору підписів залишилось: 29 днів.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Віталій Лупійчук

    Привіт. Прошу небайдужих тернополян підтримати петицію про облаштування парковки біля дитячої поліклініки. Чиновники відписуються що це нелегка справа, зробити проект, затвердити на засіданні ради і тд., але біля СБУ змогли зробити. Думаю і тут спроможні.
    https://e-dem.in.ua/ternopil/Petition/View/1202

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up