Партнер рубрики Події

Тернополянин: "з автовокзалу не виїхати"

Тернополянин: "з автовокзалу не виїхати"
В жоден з напрямів окрім Кременецького з тернопільського автовокзалу не виїхати. З такою інформацією до нас звернувся читач.

 Чоловік, який назвався Володимиром, запевнив, що від ранку 9 березня автобусь в райони та області не їдуть.

- Чого так, не кажуть,- говорить чоловік.- Може погода, але ж все нормально ніби.

Ті ж пасажири, які хотіли приїхати в Тернопіль, також зазнали проблем.

Відео дня
>  - Зранку хотіла з Лубянок  до Тернополя з дітьми поїхати, - каже наша читачка Оксана. - Простояли майже годину, а автобуса так і не дочекались. Повернулись назад.

Працівники автовокзалу  визнали, що проблема є. Це, до слова було помітно й без запитань: біля кас стояли десятки людей так само як і на платформах. Біля віконця довідкової служби обурювались люди.

 - Мій автобус на Франківськ, мав бути ще пів години тому, - сказав чоловік років 25 з вигляду. - Квиток на руках, а виїхати не можу.

Працівники автовокзалу пояснювали людям в чім проблема, а бажаючим повертали гроші. Крім того людей з квитками на автобуси, які не приїхали, садили на інші.

- В області слизькі дороги тому деякі автобуси не виіхали, а інші приіздять з запізненнями, -  пояснила працівниця довідки. -Напевне лиш після обіду проблем вже не буде.

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Дійсно від 8 ранку до 10 автобуси не відправляли, крім Кременцькаого напрямку. Реального стану доріг на той момент не знав, але шофер який приїхав з Бучач казав, шо пів дороги "реальне скло - вночі падав дощ який зразу ж замеорз". Дорожні служби в черговий раз "гарно спрацювали" .....
  • Anonymous

    А де ж обіцяний ремонт автовокзалу чи немає часу? Бутріній вже 60 коханцю 50 років це ж остання любов. Який автовокзал які тернополяни? Коханець -Лукинів, бувший шофер автобуса який купив диплома і став депутатом сільради. Тернополяни пам?ятають руїни перед вокзалом де зараз лишився фундамент. Цю споруду Лілька-Лукинів відібрали у власника. А з лівої сторони від автовокзалу де ровери стоїть багато років двох поверхова незаселена споруда яку хоче Бутріна-Лукинів також відібрати у власника. Кинули вони і тернопільський Промінвестбанк. За один 2012 рік щоб приховати податки гопкомпанія три рази міняла назву свої фірми. А ви хочите щоб у пасажирів покращився сервіс? Та нема в них часу займатись цією дурнею.
  • Anonymous

    Ту курву начаольницю приватного автовозалу яка перетворила вокзал в стайню конюшню давно треба посадити.Кидає гроші кда хоче.ЇЇ заступник має в подарок джипа незнаю чи то за роботу чи довгого і грубого х.......я Стид і позор за ворота Тернополя
  • Anonymous

    бред!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:55 На яких вулицях 8 травня чекати відключень світла 17:05 Чоловік з Тернопільщини за 9 тисяч переправляв військовозобов'язаного через кордон 16:23 Зупинили кровотечу до приїзду швидкої: у Зборові патрульні врятували чоловіка 15:40 Як отримати лікарняний дистанційно: покрокова інструкція Від читача 16:53 Майже 600 переселенців шукають роботу на Тернопільщині 15:02 Ні відстрочки, ні бронювання не маю: як журналістка «20 хвилин» ходила на пару до Володимира Труша 14:25 У Збаражі затримали чоловіка за розпивання алкоголю на зупинці, він мав при собі рюкзак з боєприпасами 13:43 Тернополян просять утриматись від відвідування парків 12:55 Двоє людей за добу втопились у річках Тернопільщини 12:09 Яку їжу за знижками продають у супермаркетах Тернополя photo_camera 11:35 Заплатив 9 тисяч доларів, взяв надувний човен і — на Дністер: прикордонники про мешканця Тернопільщини play_circle_filled 10:55 У Тернополі «на щиті» проводжають трьох загиблих героїв play_circle_filled photo_camera 10:15 На мальовничому озерці в Ланівцях оселився лебідь (ФОТО ДНЯ) photo_camera 09:40 Вимагав хабар у 300 тисяч доларів за землю: судитимуть ексдепутата райради з Тернопільщини 09:03 Тернополянок запрошують на благодійний марафон 08:00 7 травня на Тернопільщині оголосили штормове попередження — прогнозують грози 22:00 Україна запустила глобальний флешмоб #СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024 21:26 На дачах у Тернополі знайшли труп людини 21:00 Мегазбір на комплекс розвідки БПЛА для 44-ї артбригади оголосили тернопільські волонтери 20:00 Тернопільщина втратила захисників Ігоря Войцехівського, Євгенія Мещерякова та Івана Ружила
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up