Тернополянка "випадково" жбурнула банкою з консервацією в голову дорослій доньці

Тернополянка "випадково" жбурнула банкою з консервацією в голову дорослій доньці

За минулу добу на швидкій побільшало викликів на нещасні випадки та ДТП.

На вул. К. Савури 29 листопада бригада швидкої виїжджала о 16:17. Медики швидкої надавали допомогу 29-річній пацієнтці, яка скаржилася на сильні головні болі та запаморочення.

Як з’ясувалася, її матір, перебуваючи у нетверезому стані, жбурнула банкою з консервацією доньці в голову, повідомляє генеральний директор Центру ЕМД Тернопільщини Михайло Джус.

Як стверджують обоє жінок – випадково. Снайперські здібності матері завдали доньці серйозних травмувань, зазначає медик: із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забійною раною скроневої ділянки голови потерпілу, після наданої допомоги шпиталізовано у лікарню швидкої допомоги.

Відео дня

Нагадаємо, за 29 листопада медики швидкої по Тернопільській області обслужили 263 виклики до пацієнтів, здійснили 52 госпіталізації; з них по Тернополю обслужено 118 викликів швидкої допомоги, госпіталізовано 33 пацієнти. За 29 листопада у службі швидкої допомоги Тернопільщини зафіксовано 35 викликів до хворих з уже підтвердженим діагнозом ковід , госпіталізовано 23 ковідні пацієнти. З підозрою на ковід за 29 листопада у службу швидкої допомоги звернулося ще 22 пацієнти, 10 госпіталізовано.

29 листопада уже традиційно було багато виїздів до пацієнтів з ознаками ковіду, підвищеною температурою та двосторонньою пневмонією. Найбільше, як завжди, викликів до хронічних хворих та на різні критичні стани. Почастішали виклики до пацієнтів з важкими депресивними станами, безхатченків, а особливо – до чоловіків у стані сильної алкогольної інтоксикації. Також побільшало викликів на нещасні випадки та ДТП.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (27)
  • Olena Turchenyk

    Значить гарна господиня, накрутила закруток. От лише шкода, що закрутки є, а мізків нема🤷‍♀️, а так все добре.
  • Игорь Игоревич

    Випадково??????!!! Це як????????!!
  • Юлия Кравченко

    Кашмар
  • Вера Легенька

    Очуметь , это же банка с консервацией  , это шок
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up