Партнер рубрики Події

Тернополянка вишила картину за мотивом відомої марки з російським кораблем

Тернополянка вишила картину за мотивом відомої марки з російським кораблем

Картину майстриня вишила бісером.

Тернопільська лікарка Анна Слівінська вишила картину, на якій зображена відома марка з російським кораблем. Вона виконана бісером. На картині написано Україна і Ukraine, і дата 2022.

— Моя нова картина, — написала 21 серпня майстриня в соцмережі.

Відео дня

У коментарях пишуть:

Нагадаємо, «русскій воєнний корабль, іді на.**й!» — фраза-відповідь українського бійця з острова Зміїний, яку під час російського вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року отримав російський корабель на пропозицію здатися.

Згодом Укрпошта випустила марку з російським кораблем. Було кілька варіантів — з відомою фразою — символом українського супротиву, яка уже не сприймається як лайка, з фразою «русскій воєнний корабль... Всьо!» і «русскій воєнний корабль. Іді...». 

Перший варіант марки викликав небувалий ажіотаж в Україні і закордоном. 

На міжнародному торговому майданчику ebay українську поштову марку «Російський військовий корабель іди на **й» продавали за ціною від 40 до 2000 доларів. При цьому, таку марку у відділенні Укрпошти можна було купити за 23 грн.

Довідка

Ганна Василівна Слівінська (нар. 15 березня 1948 року в с. Стрілківці) — українська лікарка, організаторка охорони здоров’я, вишивальниця. Лікар вищої категорії (1997). Заслужений лікар України (2007). Майстриня народної художньої вишивки.

Читайте також

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Елена Затоковая

    Шикарно, і собі хочу
  • Валентина Витрык

    Гарна робота.З святом.
  • Виталий Перчик

    Слава Україні
  • Галина Баб'як

    Анна Василівна - справжня майстриня. Шедеврально.

keyboard_arrow_up