Тернополянка, яка підкорила журі "Х-фактора", єдина в Західній Україні дівчина МС

Тернополянка, яка підкорила журі "Х-фактора", єдина в Західній Україні дівчина МС
  • 26-річна Ірен Гриців отримала три "так" від журі дев'ятого сезону шоу "Х-фактор", кастинг якого проходив у Чернівцях. 
  • Про кастинг на шоу "Х-фактор", враження, емоції та свою музичну кар'єру тернополянка розповіла журналістці "20 хвилин". 

В ефір каналу "СТБ" епізод з виступом тернополянки вийшов у суботу, 13 жовтня. Виступ Ірен не залишив байдужими Настю Каменських, Олега Винника та Дмитра Шурова. Андрія Данилка, як жартували журі, викрали інопланетяни. Тернополянка отримала три "так" і пройшла у тренувальний табір.

Анкету заповнила подруга

- Буду відвертою. Я завжди мріяла потрапити на музичне шоу, але ніколи не наважувалась, - розповідає Ірен. - Зі сторони все виглядає безпечніше, тому ноти авантюризму у цьому плані в мене не було. Анкету на участь у шоу за мене заповнила моя подруга. 

До кастингу, як розповідає Ірен, вона зовсім не готувалась, навіть "мінус" завантажували в останні хвилини. На кастинг дівчина обрала пісню Дани Соколової та Скруджи "Индиго".

- Чому саме ця пісня? Я обожнюю пісні, які говорять самі за себе, - продовжує співачка. - Якщо трек прогріває мене зсередини і я відчуваю мурахи по тілу, я співаю. Саме ця композиція, на мою думку, характеризує мій внутрішній світ і світогляд. 

Вдячна за можливість

Говорять про свої враження від кастингу, Ірен не стримує емоцій. Каже, що дуже хвилювалась. Пам'ятає, як заклало вуха, а потім відпустило. 

- Ти виходиш на величезну сцену, а навколо сидять люди, - каже Ірен. - Люди, які прийшли послухати тебе. Саме їм, на мою думку, ти маєш донести свою емоцію зі сцени: радість, біль. І вони відчувають чи щирий ти з ними. А оцінка журі, як десерт, приємний бонус за хороше виконання. Ось вони і вирішують, дати тобі квиток на ще одну спробу і злетіти чи ні. Тому я дякую за таку можливість. Вони вирішують твою долю, допомагають і підштовхують тебе до дій.

Ще Ірен вдячна за роботу та підтримку психологам, журналістам і операторам проекту, адже він них залежить кінцевий результат. 

Музика, як ген

В дитинстві Ірен співала у музичній школі, але як розповідає сама співачка, їй це почало набридати. Бо співала про те, чого не розуміла або те, що не подобалось, тому вона пішла з музичної школи.

- Але музика - це ще один ген, який є в моєму організмі, - каже дівчина. - МС я працюю з 2012-ого року. В Тернополі, а якщо серйозно, то і на Західній Україні, я єдина дівчина МС. Я двічі виборювала призові місця на Всеукраїнській битві МС та щороку отримувала нагороди за внесок в клубну культуру Тернопільського регіону. Але таку роботу не цінують, бо люди думають, що ти аморальна, пуста, але це не так. Особливо старші люди, чуючи де ти працюєш, автоматично дають свою характеристику тобі, а хлопці будуть свій образ. Але насправді все не так. Не такий страшний чорт, яким його малюють. 

Щодо стилю в музиці, то як каже Ірен Гриців, їй подобається все те, в чому є душа. Або так музика, яка дарує хороший настрій. Читачам дівчина бажає приємного настрою, частіше посміхатися і бути добрішими. Ірен впевнена, що кожен має мрію і її не слід закопувати, до неї потрібно впевнено йти. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • тойво

    МС то шо таке?

    Тойва reply тойво

    Емси, або MC (скор. Англ. Master of Ceremonies), в реггі-культурі і хіп-хопі - ведучий заходів, артист, в супроводі електронної танцювальної музики вимовляє зі сцени слова - заздалегідь складені або імпровізовані, зазвичай у вигляді репу - щоб розігріти публіку, а також представити діджея.

    Цьвєк reply Тойва

    Подякував,я також не знав шо воно таке,але виджу шо то тєжка праця.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:01 19 березня деякі споживачі у Тернополі будуть без електрики — адреси 21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up