Партнер рубрики Події

Три "так" від суддів шоу "Х-фактор" почула тернополянка Ірен Гриців


Три "так" від суддів шоу "Х-фактор" почула тернополянка Ірен Гриців
  • З піснею "Индиго", яку виконують Дана Соколова та Скруджи, приїхала 26-річна тернополянка на сьомий кастинг дев'ятого сезону шоу "Х-фактор" у Чернівці.
  • В ефір каналу "СТБ" епізод вийшов у суботу, 13 жовтня.

MC Iren - саме так Ірен Гриців знають у нічних клубах. У інтерв'ю для телешоу дівчина розповіла, що все життя шукає місце під сонцем. У дитинстві їй не вистачало уваги і тому вона почала її привертати. 

- Почались татуювання і, мабуть, воно все залишило слід, - каже дівчина. - Мене не запитували, як мої справи, як проходив день. Було таке: чому тебе не було в школі і ремінь. А хотілось елементарного - говорити про те, що на душі.

Мама Ірен живе за кордоном, востаннє вони бачились два роки тому, як розповідає дівчина. Спілкуються вони рідко, бо мама не може прийняти роботу доньки.

Відео дня

- Не сприймає вона мого способу життя, сприйняття світу, - каже Ірен. - Для неї це дивно.

Своїм виступом на "Х-факторі" Ірина хоче довести, що вміє співати і не все втрачено.

- Щоб я не казала, думка мами завжди була важливою для мене, - каже тернополянка. 

Виконання пісні "Индиго" не залишило байдужими Настю Каменських, Олега Винника та Дмитра Шурова. Андрія Данилка, як жартують журі, викрали інопланетяни.

Тернополянка отримала три "так" і пройшла у тренувальний табір.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up