Партнер рубрики Події

Тернополянка збирає допомогу для знедолених матерів, які проживають у монастирі

Тернополянка збирає допомогу для знедолених матерів, які проживають у монастирі
  • У Драганівці, що за 13 кілометрів від Тернополя, є своєрідний притулок для вагітних жінок і породіль із малими дітьми, які опинилися на вулиці.
  • Тернополянка Ольга Семенчук разом із колегами збирає допомогу для цих матерів із дітками.
  • Жінка просить усіх небайдужих тернополян долучитись до ініціативи.

Особливий будинок для матерів із дітьми у складних життєвих обставинах діє при монастирі сестер-францисканок Марії Неустанної Помочі у селі Драганівка біля Тернополя.

У монастирі проживають монахині та матері із дітьми, які не мають, де не мають власного житла. Жінки можуть перебувати у монастирі рік часу, за цей період може одуматись родина чи повернутись батько із заробітків. Тому передбачити кількість жінок із дітьми, яким необхідна допомога, точно неможливо, - пояснює організатор ініціативи Ольга Семенчук.

Про цей особливий притулок жінка дізналась випадково.

Відео дня

- Прочитавши про нього в інтернеті, я відразу подумала, що хочу їм чимось допомогти, - розповідає пані Ольга. -  Разом із колегами вже три роки двічі на рік їздимо підтримати матерів із дітьми як морально, так і матеріально.

Жінка розповідає, що їм завжди необхідно все. Лише просять не привозити цукерки, кажуть, краще фрукти.

- Ми привозимо різні речі та іграшки, - пояснює тернополянка. - А потім монахині беруть, що треба для тих, хто потребує, і віддають. Фрукти намагаємось купувати ящиками, в них є підвал, де вони їх можуть зберігати.

Монастир, звісно ж забезпечує нужденних необхідними для життя предметами побуту. Але, кажуть, що часто на ліки коштів не вистачає, тому допомозі благодійників завжди раді,- пояснює жінка.

- Нові та вже ті, що були у користуванні, але в хорошому стані речі, іграшки, предмети побуту, памперси та фрукти - цього найбільше потребують у монастирі, - каже Ольга Семенчук. - Також можна допомогти фінансово: принести гроші до нас, або надіслати безпосередньо їм на рахунок.

Реквізити:

Ощадбанк

МФО: 338545

Р/ р:26005300610406

Потрібно обов’язково писати у призначенні для кого, бо на цьому рахунку є і інший заклад.

 

Довідка:

Аби допомогти матерям у монастирі, ви можете долучитись до збору.

Адреса збору: Крушельницької, 39, офіс 8, вівторок-четвер з 12 до 17:00, тел: 0673500877.

Збір триватиме до 7 березня.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Ольга Семенчук

    Величезне дякую, що приєднуєтесь до допомоги, їм потрібно все, оскільки не можливо передбачити, хто завтра туди прийде за допомогою!!! Дякую, нехай усіх Бог береже!!!

    HR Galy reply Ольга Семенчук

    Ольга Семенчук як зв'язатися з вами?
  • Новини Тернополя - 20 хвилин

    Потрібно перейти на новину, там є інформація. Або ж зв'яжіться із Ольга Семенчук

    HR Galy reply Новини Тернополя - 20 хвилин

    Новини Тернополя на 20 хвилин як можна зв'язатися з Ольга Семенчук? Дякую
  • Sofiya Shmurko

    Що саме потрібно?
  • Дана Хома

    Що потрібно
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up