Партнер рубрики Події

ТОП 5 корисних ресурсів, де шукати потрібну інформацію під час війни

ТОП 5 корисних ресурсів, де шукати потрібну інформацію під час війни

Список найголовніших платформ, баз та сервісів в Україні.

35 днів вся країна перебуває в стані постійного інтенсивного пошуку. Потреби українців під час воєнного стану змінились, кількість запитів стало більше, а актуальність знайденої інформації втрачається дуже швидко. Мабуть, ви часто натрапляєте у стрічці соцмереж на пости про термінову потребу ліків, житла, бронежилетів чи контакти волонтерів із конкретного міста чи області. 

Особливість воєнного часу ще й у тому, що чимало цих потреб є надзвичайно терміновими, а швидкий доступ до потрібної інформації, людей та ресурсів — може буквально рятувати життя. 

— Волонтери, представники бізнесів та міністерства вже створили чимало зручних та важливих інформаційний платформ, з допомогою яких можна оперативно знайти необхідні дані, — повідомляє команда проєкту "Твій сімейний лікар". — Збережіть собі ці посилання, аби під рукою завжди було найважливіше. 

Відео дня

ТОП 5 корисних посилань для українців в умовах воєнного часу

Крім зібраних вище посилань, варто зберегти собі один із найповніших ресурсів із корисною інформацією – Dopomoga Info. Сайт узгоджений із Міністерством соціальної політики, досить швидко оновлюється та зручний у користуванні. Тут можна знайти інформацію за такими напрямками: 

На головній сторінці сайту ви знайдете список офіційних державних каналів комунікації та новинну стрічку із новими можливостями та оновленнями в сфері соціального захисту у воєнний час. 

Якщо ж ви хочете запропонувати свою допомогу тим, хто цього потребує в Україні чи закордоном, радимо моніторити сайт https://potreba.org/ Тут можна відреагувати на запит від інших людей, або ж запропонувати щось своє, розмістивши оголошення. 

— Поширюйте ці ресурси публічно та надсилайте друзям. Швидкий обмін інформацією дуже важливий в сучасних умовах і наближає нас до перемоги, — закликають автори проєкту. — Слава Україні!

Читайте також У Тернополі презентували проєкт "Привітне Тернопілля", де зібрали потрібну інформацію для переселенців

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up