Партнер рубрики Події

Трагедія на полюванні: на Тернопільщині загинув 36-річний мисливець

Трагедія на полюванні: на Тернопільщині загинув 36-річний мисливець

Нещастя сталося поблизу села Підгайці Шумського району, 10 серпня. 

На ставку під час полювання випадковий постріл з мисливської рушниці забрав життя 36-річного чоловіка, який брав участь у полюванні, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Працівники поліції на місці події провели всі необхідні слідчі дії для з’ясування обставин надзвичайної події. Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Нагадаємо, відкриття сезону полювання на пернату дичину на території водно-болотних угідь Тернопільської області розпочалося - з 16-ї години 3 серпня 2019 року.

Відео дня

Поліцейські закликають учасників полювання дотримуватися правил безпечної поведінки зі зброєю. За жодних обставин зброї не можна передавати до рук сторонніх осіб. Користуватися мисливською гладкоствольною зброєю може людина, котра має відповідні дозвільні документи, навики користування та досягла 21-річного віку.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (68)
  • Evgen Baran

    Тут племіника взяв напоїв, а той взяв здурусті і завастрелив і ходе на даний час УЛИБАЄТЬСЯ бо батько з дідом відмазав !!!

    Evgen Baran reply Evgen Baran

    Так Наталя ті дитині 16 щей випивша була, а та машка блеє що 12. Так нема кого садити вже !

    Наталія Швайка Репак reply Evgen Baran

    Evgen Baran жах...

    Наталія Швайка Репак reply Evgen Baran

    Маша Довгалюк і що дитина 12 років робила на полюванні, хто дав зброю в руки? Посадити в чортумать, років на 10. Може буде наукою пиякам мисливцям.

    Evgen Baran reply Evgen Baran

    Йому 16 років. Як ви НЕЗНАЄТЕ то ви краще неговоріть !!!

    Маша Довгалюк reply Evgen Baran

    Evgen Baran  я перепрошую але дитині на скільки я знаю лише 12 років і він зараз взагалі не говорить, з ним працюють психологи. Якщо не знаєте то краще не кажіть.
  • Наталия Вдовенко

    Людину шкода, батькам співчуття,але вони як понахєрячюються,той не дивно, луплять по чому попало.А в загалі охоту вже треба заборонити.В лісах вже живності немає.Це не охота а якесь мародерство,беруть отстрєл на качку а луплять все в ряд.
  • Петро Раківський

    Побільше би таких трагедій.Курва вигудуй в дома Тай стріляй ,нахира знищувати дичину,внеї природніх ворогів хватає.
  • Цьвєк

    Охота - удел слабаков и жлобов. Увы. С ружьем и девочка сопливая может. Мужчины даже не понимают как жалко они выглядят в своем самоутверждении за счёт оружия. Хоть борода до пупа, хоть камуфляж, хоть три калаша и пулемет на джипе - тряпка останется тряпкой.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:05 Тернополяни бігтимуть задля підтримки військових 20:02 П’яний водій, який збив жінку і втік з місця ДТП, у суді відбувся штрафом 19:01 Де дивитись Євробачення-2024 та як голосувати у півфіналі play_circle_filled 18:15 Три роки умовно для водійки, яка під наркотою в’їхала в Катедру Від читача 16:53 Майже 600 переселенців шукають роботу на Тернопільщині 17:55 На яких вулицях 8 травня чекати відключень світла 17:05 Чоловік з Тернопільщини за 9 тисяч переправляв військовозобов'язаного через кордон 16:23 Зупинили кровотечу до приїзду швидкої: у Зборові патрульні врятували чоловіка 15:40 Як отримати лікарняний дистанційно: покрокова інструкція 15:02 Ні відстрочки, ні бронювання не маю: як журналістка «20 хвилин» ходила на пару до Володимира Труша 14:25 У Збаражі затримали чоловіка за розпивання алкоголю на зупинці, він мав при собі рюкзак з боєприпасами 13:43 Тернополян просять утриматись від відвідування парків 12:55 Двоє людей за добу втопились у річках Тернопільщини 12:09 Яку їжу за знижками продають у супермаркетах Тернополя photo_camera 11:35 Заплатив 9 тисяч доларів, взяв надувний човен і — на Дністер: прикордонники про мешканця Тернопільщини play_circle_filled 10:55 У Тернополі «на щиті» проводжають трьох загиблих героїв play_circle_filled photo_camera 10:15 На мальовничому озерці в Ланівцях оселився лебідь (ФОТО ДНЯ) photo_camera 09:40 Вимагав хабар у 300 тисяч доларів за землю: судитимуть ексдепутата райради з Тернопільщини 09:03 Тернополянок запрошують на благодійний марафон 08:00 7 травня на Тернопільщині оголосили штормове попередження — прогнозують грози
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up