Партнер рубрики Події

Травмпункт у лікарні швидкої допомоги не працює. Куди звертатися тернополянам?

Травмпункт у лікарні швидкої допомоги не працює. Куди звертатися тернополянам?

Лікарню швидкої допомоги перепрофілювали в шпиталь для пацієнтів з коронавірусом. Однак куди подівся травмпункт та куди тепер можуть звертатися тернополяни за допомогою? Читайте у матеріалі.

Тернопільська міська комунальна лікарня швидкої допомоги працює в режимі госпіталю з 18 серпня. З того часу відділення хірургії, нейрохірургії та травматології не працює. Не працює у лікарні і травмпункт.

- Ми розгорнули 135 ліжок для хворих на базі всієї лікарні, - розповідає головний лікар Ярослав Чайківський. – Усі наші лікарі залишились працювати, тобто нікого не звільнили і не переводили до інших лікувальних закладів у зв'язку з перепрофілюванням. Тепер наші спеціалісти надають допомогу лише хворим на коронавірус.

Чи є у місті травмпункт?

Багато тернополян звертаються до редакції «20 хвилин», адже не знають, чи є у місті травмпункт та де можна отримати допомогу травматолога.

Відео дня

Хоча травмпункт раніше був лише у лікарні швидкої допомоги, після перепрофілювання закладу в монопрофільний, для хворих на коронавірус, травмпункт довелося перенести до іншого лікувального закладу. Ніхто не лишиться без кваліфікованої медичної допомоги – запевнив головний лікар.

- Травмпункт з 18 серпня працює на базі університетської лікарні, - пояснює пан Ярослав. – Також хірургічне, нейрохірургічне та травматологічне відділення перевели до інших закладів. Хірургічне відділення несе ургенцію протягом 7 днів на тиждень у міській лікарні №2. Травматологічне відділення перенесено до університетської лікарні.

Довідка:

Травмпункт працює за ардесою:

вул. Клінічна, 1;

телефони приймального відділення: (0352) 23-63-12, (0352) 23-58-84.

Коли травмпункт повернуть до лікарні швидкої

Як пояснює Ярослав Чайківський, лікарня швидкої допомоги буде працювати у звичному режимі уже з 1 вересня.

- Ми маємо перейти у звичний режим роботи, - каже головний лікар. – Інфекційне відділення надаватиме допомогу хворим на коронавірус, а інші відділення повернуться до звичної роботи. Ургенція по травматології, хірургії та нейрохірургії буде відновлена. Травмпункт також відновить роботу на базі нашої лікарні з 1 вересня.

Хворих на коронавірусну інфекцію переведуть до інших лікувальних закладів, зокрема, частину хворих переведуть до лікарні №2, оскільки там є пульмонологічне та загальнотерапевтичне відділення, де зможуть надавати допомогу хворим.

Частина хворих залишиться у інфекційному відділенні лікарні швидкої допомоги.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (21)
  • Людмила Кузьмінська

    Спасибі
  • Марія Б.

    З 1 вересня перша лікарня працює в звичному режимі все  буде як колись
  • Марія Шпуняр

    Не переживайте. Буде так як Бог дасть, а нетак як ви думаєте. І діти і школу підуть все буде добре. Ціле літо діти в селі з усієї України граються і всі здорові то і школа не пошкодить.
  • Ольга Налужна

    То  вже треба лікувати лікарів😭
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up