Треба купляти танк, - тернополянин про трасу Тернопіль-Львів

Треба купляти танк, - тернополянин про трасу Тернопіль-Львів

"Людоньки! Дуже прошу, не їдьте машиною до Львова по трасі Тернопіль - Львів!!!", написав Ростислав Яцків на своїй сторінці у "Фейсбук".

 

 

"Буду відвертим - цей поєдинок я програв 3:0 на користь ями. 
Стан доріг, неякісне світло в авто - це мізерна але дуже травматична частина автомобільного життя. Повертаючись із Львова до Тернополя осліплений прожекторами псевдо-фури (5 тонн) із наліпленими галогенками в три ряди, щоб не потрапити в яму розміром з колесо "вскочив" у меншу ямку, яка все одно зробила свою чорну справу... І це сталося за 5 км до м. Золочів що на Львівщині. 
...нещодавно, за три дні мені довелося наїздити 500 км і я жодного разу не мав пригод, а сьогодні за 130 км я мав пригоду на всі 100%. І тих 500 я їхав із середньо швидкістю 100 км/год а тут лише 60 км/год і маю втрати на кругленьку суму. Різниця у країнах, Польща і Україна.
Цей пост мав би завершитися фотками зігнутого диску, але є ще одне але... коли я докотився до автозаправки ОККО і попросив любий варіант підкачати колесо, то чарівна касир сказала, що вони такої послуги не надають, а компресор є на автозаправці іншої компанії за 1 км.
Я дуже поважаю брендові автозаправки WOG та ОККО і поважаю їх за якість, але у цьому випадку вийшло навпаки. Невже складно поставити компресор для підкачки? Це ж мізер, але який приємний, щоб не діставати все із багажника для заміни колеса. Якби підкачав то доїхали б до шиномонтажу, а так вже ризикував на запасці до Тернополя. 
P.S. ... тре купляти танка!!!", пише автор.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Андрій Хвіст Рассказов

    треба мати не танк,а стримання.коли бачиш перед собою таку дорогу і хочеш доїхати добре,то просто зменшуєш швидкість(особисто Я на деяких ділянках їду 30км/год,це при тому що цю дорогу знаю добре,так як часто в тому напрямку катають)
  • David Starr

    Танк має обмежений моторесурс і по дорозі їхати ніхто не дозволить, хіба БРДМ )
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up