Партнер рубрики Події

Три тижні боровся із коронавірусом і пневмонією. Помер знаний вчитель Василь Стрижко

Три тижні боровся із коронавірусом і пневмонією. Помер знаний вчитель Василь Стрижко

1 вересня у Тернополі помер відомий педагог Василь Стрижко.

 

Про сумну звістку 1 вересня повідомила на своїй сторінці у "Фейсбук" його дочка Інна Стрижко.

- Шановні СЮТівці, друзі-фотографи, учні та просто всі, кого це не залишить байдужим. 1вересня, помер мій тато, а ваш колега, друг, наставник і вчитель, - йдеться у повідомленні.

Мої батьки три тижні проходили страшне випробування - вони обидва захворіли на коронавірусну пневмонію і тато... не справився.

Відео дня

Сьогодні о 6:45 його не стало.

Ми поховали його на Довжанківському кладовищі.

Я вірю, що серед вас є ті, кому не байдуже було його життя і точно стане самотньо від того, що він так раптово полишив нас.

Тож згадайте теплим словом чи молитвою Василя Стрижка, мого тата і вашого наставника і колегу", - написала пані Інна.

Під постом пані Інни півтори сотні коментарів зі словами співчуття.

Anastasiia Zazuliak Не вірю. Найкращий Учитель, наставник та друг! Стільки амбіцій, задумів та планів! Василь Леонтійович був тією людиною якою варто захоплюватися !!! Я дякую долі, що зустріла таку талановиту Людину, яка була наповнена любов’ю до того, що робить !

Світлана Вольська Просто не вкладається у свідомість... Щиро співчуваю. Хай спочиває з Богом!

Мила Марчак Не можу повірити, що не стало такої хорошої людини,мої щирі співчуття, царствія небесного...

Ольга Карпич Відійшла у Вічність добра і щира людина. Світлий, добрий спомин про Василя Леонтійовича назавжди залишиться в серцях тих, хто його знав, любив і поважав, хто жив і працював поруч із ним, кого він навчав. У скорботі низько схиляю голову та молюся за упокій його душі. Найщиріші свої співчуття висловлюю з приводу непоправної втрати рідним і близьким пана Василя. Вічна та світла йому пам’ять.

Олег Марушій Невимовний жаль . Вічна память .

Юрий Ющенко Вічна пам'ять доброму талановитому вчителю та вихователю юних майстрів образотворчого фотомистецтва!

Галина Несмашна Шановна п.Інно. Прийміть щирі співчуття. Ваш батько був чудовою людиною, високопрофесійний, порядний, сердечний. Вічна пам'ять йому і Царство небесне.

Тернополяниі, хто знав пана Василя, пишуть у соцмережі слова вдячності знаному вчителю.

Довідка

Василь Леонтійович Стрижко народився 17 квітня 1949 року. Він багато років викладав фотосправу в Школа науково технічної творчості

Працював у комунальному закладі Тернопільської міської ради «Станція юних техніків» на посаді керівника гуртка «Юний фотолюбитель»

Закінчив Тернопільський державний педагогічний університет ім.В.Гнатюка за спеціальністю вчитель трудового навчання і загально технічних дисциплін

Педагогічне кредо: «Вчиш дітей і сам вчись».

Творче кредо: «Дитячий творчий світ має бути в гармонії з оточуючим світом».

Василь Стрижко виховав багато переможців міжнародних фотоконкурсів як керівник фотостудії "Ікс-позиція".

"20 хвилин" вислювлює щирі співчуття рідним і близьким видатного педагога.

Вічная пам'ять...

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (29)
  • Olga Voitanovska

    Хай з Богом  спочиває
  • Людмила Ряхова

    Ну   вы  еще   будете  утверждать  что  коронавируса    нет.
  • Леонид Ляпич

    Припиніть інформаційну пандемію !!! Куди поділися Грип, ГРВІ, та Інші хвороби ??? Не дуріть самих себе і інших людей !!!

    Конституційний суд визнав карантин  - НЕЗАКОННИМ !!! https://www.facebook.com/ConstitutionalCourtofUkraine/photos/a.594704817596906/1194572304276818/?type=3&eid=ARBkE5a0AOsz6H3Y2z6utX12BZx_9nI4UIiBiYBLf8Mkw_HCGe8aWeS7a-XKRHoraym5ty6rQvm6i8P4&__xts__%5B0%5D=68.ARBQvtaNGMGY9CeJiXKPebm16OBDHdSYNr8CKMv_Ka3JoYAz5oG2n9QLp3F2LpZ24HI2Fu2YzvO3LZTZfNxXDlzSbR05T8VrXADSTEjiNtSVmfzViHzkRCmCoTaSLPa-4xjv2IKlCDiQcUb-lw65yrT7qAvt8HZrpZUaiMqg7uYC5e0pVzj8qduYy806SRWMZMRV32jWp7XlOLppJH3M1mtw3eJk8G_3NhYjc3KLtM1mmHwcpHaPU0EaXyOVeqCEClQNt-jMLFv466-9xzzzO6KQLFKvr_1oHKglG0krvnRmSvpZidKdT4McNM-MQblmogghqc3Fmk8j4yTwaOFWyOkSLw&__tn__=EHH-R
    Конституція України .Стаття 5. Єдиним джерелом влади в Україні є НАРОД                     ( Різномовні ЛЮДИ, а не мова, не патріархат, не президент, не кабмін і т.д. Тим паче НЕ віруси мають владу над людьми !!!).

    Конституція України.Стаття 64. Конституційні права і свободи людини і громадянина не можуть бути обмежені, крім випадків, ПЕРЕДБАЧЕНИХ Конституцією України. ( а не КМУ, ВРУ, Президентом, народними депутатами, міністрами, спецслужбовцем, поліцейським, дільничним, і т.д. і т.п.).
    В умовах воєнного або надзвичайного стану можуть встановлюватися окремі обмеження прав і свобод із зазначенням строку дії цих обмежень. НЕ МОЖУТЬ БУТИ ОБМЕЖЕНІ права і свободи, передбачені статтями 24, 25, 27, 28, 29, 40, 47, 51, 52, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 цієї Конституції.

    Кожен працівник МВС чи Нацгвардії без довідки про те, чи він пройшов тест, і не є інфікованим! І Без дати коли він змінив останній раз маску чи рукавиці, являється потенційним переносником вірусів! Хто за це бере на себе відповідальність?

    Сейчас полицейские чуть ли не нападают на людей без маски, которая по словам медиков ни от чего не уберегает, при этом ни один сотрудник МВД или Нацгвардии, не имеют справок о том, что они прошли тест на короновирус, и НИКТО не знает, когда они меняли перчатки и маски ! А значит эти сотрудники являются потенциальными разносчиками вируса. КТО берёт на себя ответственность за такую ситуацию и положение ???

    Многоуважаемый доктор Комаровский ! После Ваших рассказов о том, что короновирус лечится обычными Колами, народ конечно же успокоился. Чего, чего, а таких «лекарств» в супермаркетах навалом. Но…такая незадача, сразу же Колы подорожали примерно на 2 гривны. Простая арифметика, даже если каждый купит по бутылке колы, то это 40 миллионов бутылок и соответственно 80 миллионов гривен сверху, на ровном месте. Многомиллионное, мировое сообщество Ваших поклонников, считает и убеждено, что производители Кол, супермаркеты и возможно лично Трамп, ОБЯЗАНЫ отблагодарить Вас, за такой рассказ. Более того, УБЕДИТЕЛЬНО просим Вас, рассказать и о том, что обычные лимонады , ситро и Буратино, НЕ МЕНЕЕ эффективны в лечении короновируса, потому что Ваши МНОГОТЫСЯЧНЫЕ утверждения о том, что обильное питьё БЕЗПЛАТНОЙ тёплой воды, ЭФФЕКТИВНО лечит от короновируса, до людей НИКАК не доходят. И не только же колам зарабатывать, пусть и Буратино заработает пять золотых….Мы же с Вами прекрасно понимаем, что с Госзаказами на лекарства, это ОЧЕНЬ сложно, а вот с Буратинами, гораздо легче….Я глубоко убеждён, что короновирус не лечится смехотерапией, но отвлечься от паники ОЧЕНЬ помогает !!!

    Давно пора ВСІМ зрозуміти, КАРАнтин, це не від слова КАРАти !!! Карантин це низка засобів ПРОФІЛАКТИЧНОГО характеру, на деякий час ! В даному конкретному випадку МЕДИЧНОГО, а не економічного характеру ! Тривалість карантину, повинні вирішувати ВИКЛЮЧНО МЕДИКИ, а не міністри ! Коли це вирішують міністри, замість медиків, оце і є КОРУПЦІЯ !

    Вам сподобався коментар ? Проголосуйте за нього любою сумою, від 1 грн. У мене відповіді на особисті питання – платні, 250 грн. Картка Приват-Банк 4149-4390-1729-5282 . Ви вважаєте що я хворий ? Тим паче - допоможіть на лікування !

    Конституція України. Стаття 28. Кожен має право на повагу до його гідності.
    Жодна людина без її вільної згоди не може бути піддана медичним, науковим чи іншим дослідам.
    Стаття 29. Кожна людина має право на свободу та особисту недоторканність.

    https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fkomarovskiy.net%2Fvideo%2Fcovid-19-instrukciya-po-samospaseniyu.html%3Ffbclid%3DIwAR2A1SSPtLlt-ImbCzYNlqnL1g2o5f6CtowUJi5fiZk99hnPRtDAVyZVpg4&h=AT3O3KiehlvfG4rFH5Xscly5IfIAYYuLA6WaMGfS8HfQC7ItfP3lYpNtS2oXtol97x5eMOyyNzlHMRYhdt-UJ0KHKcShWddGRTR5nOdPSpdH5ByHeODE8hRDvyGq104hnA2vt2HJbSkg4gb87bq_RTUir0ux_inix_lI4inaTJVP1dVlJfbl22757C5gLvdYcQ6C_evI6el5I7_dG8ZmmLVi4LI2ggIZ7oPMHFS2N6dOf4h72ZjZNrz03LcICBqXZzCy4t7SK-8QcjHakPyjyfw5b7zoGUXrJ49eZ63x1eT9PfWwpzD5uMIQPIMaNQYUU2DisaB2mUXPMfssJe3dSACIcNMKlTjLm__SFjGIeGJdjte6mCCurbLcOsIBfOFoJaG-k-nleAgB5k_GL313ojGzF4hZSf1IluUQmznoYt9uvqg7R3Jq-cBo98br2qColZvxfg_TazqX8OzRw7zXm3E57_jcW9duPCTurwxzrKSQBnSyVSKVfderFQ3Va-EDAUrefbus9Tyn2-7gFlldOBi_cEXAoFhw1hNKx-GEFPd_JB_FXPpx4Lyegh2uA-INvAK5qp2NUE0hx6yNGFn99CRmwlYfbOZwXcNOyTSIjap41KqWnpSVj4YuYg

  • Валентина Яремишина Курик

    Вічна та світла йому пам'ять.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up