Партнер рубрики Події

"Тролейбус щастя" тепер вчитиме тернополян фінансової грамоти

"Тролейбус щастя" тепер вчитиме тернополян фінансової грамоти
Вже сьомий за рахунком, цього разу - "фінансовий" тематичний "тролейбус щастя" вийшов на маршрут у вівторок, 10 листопада. Курсує він за маршрутом №11.

Графіками, цитатами економістів та обкладинками сучасних "фінансових біблій" прикрасили тролейбус всередині студенти ТНЕУ та ТНПУ.

 - Ідея виникла у викладачів ТНЕУ, - розповідає координатор проекту "Тролейбус щастя" Галина Полюга. - Саме кафедра фінансів і розробляла, чим всередині  прикрашати салон тролейбуса. Сподіваємося, що така ідея і справді допоможе тернополянам покращити фінансову грамотність.

Previous Next

Відео дня

Прикрашати тролейбус прийшли студенти 1, 3 та 5-го курсів ТНЕУ факультету фінансів та 1-2 курсів педагогічного. Вони ж і стали його першими пасажирами.

- Наш факультет проводив статистичні дослідження, які показали, що в Тернополі люди дуже слабо обізнані в сфері фінансів. Тож такий тематичний тролейбус є хорошим стимулом, аби покращити свої знання, - розповідає студентка 3-го курсу факультету фінансів ТНЕУ  Ірина.

Водій та кондуктор "фінансового тролейбуса" кажуть, що оформлення їм дуже до вподоби. І не сумніваються, що тернополяни також оцінять старання студентів.

 - Я працюю в КП "Тернопільелектротранс" вже 33 роки, - розповідає водій тролейбуса пан Анатолій. - Але за кермом "тролейбуса щастя" вперше. І хоч пам'ятаю і кращі роки в даній галузі, та ініціатива ця дійсно хороша, і дуже піднімає настрій, бо люди старалися, аби було красиво та корисно іншим.

У планах також є туристичний тролейбус, який планують випустити на маршрут наприкінці листопада.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Анонім

    Ну шановні, вам все не вгодиш! Та тіштесь тому, що люди активні і роблять (окрім слів) щось для людей. А ви тільки критикуєте. Не подобається- покажіть приклад, та зробіть краще!!!

    Анонім reply Анонім

    А в мене конкретно запитали, чи мені потрібна їхня активність? Краще б мили той транспорт, як належить, та діри позалатували.

    Анонім reply Анонім

    От на рахунок чистоти, то тролейбуси набагато чистіші від маршруток. Їх кондуктори самі прибирають. Я навіть на свої очі бачив, як на вул. Слівенській кондуктор щваброю мила підлогу в троліку. Але це стосується лише оцих нових, що недавно прийшли.

    Анонім reply Анонім

    А ви мене персонально знаєте,що заявляєте,що мені ВСЕ не вгодиш?А громадський транспорт має виконувати своє пряме призначення,а не служити пилозбірником для бантиків і квіточок,які теліпаються над головою.
  • Анонім

    У більшості тематичних тролейбусів почуття міри прикрашальникам таки зрадило. Не тролейбуси,а циганщина якась.
  • Анонім

    Ось питається на....ра ще в тролейбуси пихати основи економіки .Тим студентам ,що немає чим занятись, як займатися такими ділами з тролейбусами . Нехай ідуть вчитися ,а то у нас економістів дох.... і трошки ,а економіка  країни в ж......і . Вже та економіка всюди просочилася. Вчишся на технічну спеціальність так не ще і туда  основи економіки вп....ть з всяким менежментом, бух обліком  та іншим . Не в основах економіки успіх держави . Успіх країни залежить від виробництва і робочих місць і тих хто своїми руками виготовляє продукцію ,а всі ті економісти це фікція і ілюзія успішності . Нехай підуть на військові заводи  на благо батьківшини ,а не тролейбуси обліплювати всякою шнягою .

    Анонім reply Анонім

    а виробництво і робочі місця це не економіка!??
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up