Партнер рубрики Події

ЦНАПи Тернопільщини оновили сучасним обладнанням. Де і що змінилось

ЦНАПи Тернопільщини оновили сучасним обладнанням. Де і що змінилось

Наразі пощастило установам Борщівської, Вишнівецької, Заліщицької, Лановецької, Озернянської та Підволочиської територіальних громад.

Шість центрів надання адміністративних послуг Тернопільщини з новими станціями для видачі та обміну посвідчень водія та реєстрації транспортних засобів. Про це розповіли у Тернопільської обласної державної адмінстрації.

— Зазначене обладнання вартістю понад 3 млн грн буде встановлено в ЦНАПах Борщівської, Вишнівецької, Заліщицької, Лановецької, Озернянської та Підволочиської територіальних громад, що дозволить розширити та покращити надання адміністративних послуг для більш ніж 120 тис. мешканців населених пунктів, — йдеться у повідомленні. 

Обладнання купили за кошти обласного та місцевих бюджетів в рамках реалізації заходів обласної програми розвитку та підтримки сфери надання адміністративних послуг у Тернопільській області на 2023-2027 роки.

Відео дня

Нагадаємо, на засіданні виконавчого комітету 11 жовтня затвердили графік роботи та перелік послуг, які можна отримати з використанням спеціального комплексу «Мобільний кейс».

 

Читайте  також:

На Тернопільщині два ЦНАПи трансформували у Дія.Центри. Де і за скільки

Іспит на права: Уряд розширив перелік сервісів у Центрах надання адмінпослуг

Тернопільські захисники та їх родини зможуть отримати додаткові послуги у ЦНАПах

У Тернопільському ЦНАПі розширили перелік послуг: дивіться список

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up