Тут глибоко – я йду поплаваю, а ти вертайся, сказав 19-річний Іван своїй дівчині на Дальньому пляжі і зник у воді

Тут глибоко – я йду поплаваю, а ти вертайся, сказав 19-річний Іван своїй дівчині на Дальньому пляжі і зник у воді
  • На пляж приїхали всі екстрені служби. Пошуки хлопця тривають. 
  • Спочатку друзі, які відпочивали разом з хлопцем і його дівчиною, шукали колегу самотужки. Хвилин через 40 викликали рятувальників, поліцію і швидку.
  • Як нам вдалось дізнатись, хлопця звуть Іваном. Йому 19 років, і він навчається в Західноукраїнському університеті.

На Дальньому пляжі рятувальники і поліція шукають 19-річного Івана з Волині. Хлопець пішов купатись і зник під водою.

Про це журналістку «20 хвилин» близько опівночі 28 червня повідомив читач Петро. Чоловік став очевидцем трагедії.

Відео дня
  • Вони великою компанією відпочивали на Дальньому пляжі, щось святкували, напевне, День молоді, — розповів тернополянин Петро. — Хвилин 40 тому хлопець з гіпсом на руці пішов купатись і зник.

У воду Іван зайшов, тримаючи на руках свою дівчину. Потім сказав їй, мовляв, тут глибоко, я йду поплаваю, а ти вертайся. Більше хлопця ніхто не бачив.

Іван довго не повертався, перелякані друзі почали шукати його самотужки, але результату не було. Тоді компанія викликала рятувальників. Невдовзі на місце приїхала поліція.

Ми стали свідками розмови з поліцейськими, ймовірно, однієї з учасників події. Дівчина сильно плакала, у неї була майже істерика. А хтось на місці заспокоював її, мовляв, що там чимало камер спостереження. І, якщо він виплив десь з іншого боку, його обов’язково знайдуть.

Поліція прибула на місце, принаймні опівночі правоохоронці вже працювали на Дальньому пляжі. Прибули на місце і лікарі швидкої.

Як нам вдалось дізнатись, хлопця звуть Іваном. Йому 19 років і він навчається в Західноукраїнському університеті.

Наразі тривають пошуки студента. Ми повідомлятимемо наших читачів про будь-які зміни та нову інформацію. Зранку звернемось з коментарями до дотичних служб та повідомимо всі подробиці.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (13)
  • Ольга Романівна

    УЖЕ  ЗНАЙШЛИ 😭😭😭
  • Лариса Магаляс

    Ну шо знайшли чи ні
  • Світлана Романова

    Ще й щ гіпсом

    Світлана Романова reply Світлана Романова

    Олеся Гурська Знаю.Співчуваю...

    Олеся Гурська reply Світлана Романова

    Світлана Романова Це наше ріднє.

    Юля Киричук-Михалик reply Світлана Романова

    Світлана Романова та й вже яка різниця....
    Царство Небесне, а батькам сили....

    Юля Киричук-Михалик reply Світлана Романова

    Світлана Романова йому 19 років!
  • Вера Стадникова

    Жаль парня
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up