Партнер рубрики Події

TVORCHI дякують тернополянам за підтримку на Нацвідборі Євробачення-2020: ексклюзивне інтерв'ю

TVORCHI дякують тернополянам за підтримку на Нацвідборі Євробачення-2020: ексклюзивне інтерв'ю
  • Тернопільський гурт TVORCHI пройшов до фіналу Національного відбору на конкурс "Євробачення-2020". 
  • Про плани на фінал та що пережили на півфіналі 15 лютого, саунд-продюсер гурту Андрій Гуцуляк та вокаліст Джеффрі Кенні розповіли у ексклюзивному інтерв'ю "20 хвилин". 

Унаслідок голосування на другому півфіналі національного відбору на Євробачення-2020 до фінальної частини відбору пройшли виконавці David Axelrod та KHAYAT, а також тернопільський гурт TVORCHI.

У другому півфіналі виступали також MOONZOO feat F.M.F Sure, FO SHO, Еліна Іващенко, Олександр Порядинський і GARNA.

Тернопільський гурт TVORCHI виступав на Нацвідборі з піснею "Bonfire", за словами глядачів, "розірвав" зал та отримав найвищу оцінку суддів.

Відео дня

"Таке гріх пропустити:" гурт із Тернополя потрапив до фіналу Нацвідбору Євробачення-2020

 

Андрій Гуцуляк та Джеффрі Кенні познайомилися на вулиці випадково, коли Андрій підійшов до Джеффрі на вулиці, щоб перевірити свій рівень англійської мови та поспілкуватись. Знайомство переросло у співпрацю, де українець став музичним продюсером, а нігерієць — автором текстів та вокалістом.

З учасниками гурту поспілкувалась журналістка "20 хвилин".

-  Коли гурт вирішив йти на Нацвідбір?

- Коли ми побачили коментарі під нашими відео типу : « Вам потрібно іти на Нацвідбір, спробуйте». Спочатку це писали декілька людей, а потім коли майже кожен другий коментар був про Євробачення, ми вирішили що спробуємо, у випадку якщо у нас буде «саме ця» пісня.

-  Як обирали пісню для виступу?

- Коли ми написали “Bonfire”, то зрозуміли що ця пісня є та, яку б ми хотіли представити на Національному відборі на Євробачення. Вона має важливий посил, і люди повинні його почути.

- Чи відчуваєте підтримку з Тернополя?

- Так, звісно, ми безмежно вдячні землякам за вірю у нас і підтримку. Вона дуже сильна, і ми її відчуваємо!

- Розкажіть про напрямки музики, у яких працює гурт.

- Ми працюємо у різних стилях, важко виокремити один, в більшості це поп-денс. Завжди екпериментуємо і додаємо нове!

- Чи задоволені виступом у півфіналі?

- Ми дуже старались і раді, що судді та глядачі так високо нас оцінили, проте нам є над чим працювати!

-  Чого чекати фанатам гурту в фіналі нацвідбору?

- Крутого виступу! Ми здивуємо!!! Вболівайте за нас 22 лютого в 19:00 цифра 6 на номер 7766!

Як проголосувати в ефірі за учасника Нацвідбору?

Фінал Нацвідбору відбудеться наступної суботи, 22 лютого.

Голосування за учасників Нацвідбору в Україні проходить шляхом СМС. Після того, як усі претенденти на участь в Євробаченні-2020 представлять свої пісні, відкривається лінія для голосування — проголосувати можна за допомогою СМС, яке слід відправити на номер 7766 з порядковим номером виступу учасника, який вважається кодом кожного півфіналіста. Вартість СМС для голосування на Нацвідборі становить 0,94 грн. Після того, як лінію голосування закриють, бали з СМС глядачів і журі підсумовують. Перші три півфіналісти, які наберуть більше балів за підсумками голосування, пройдуть у фінал. Слід зазначити, що проголосувати за кожного учасника можна лише один раз.

Нещодавно  гурт випустив кліп, який стрімко завоював прихильників в інтернет-просторі. Кліп молодого колективу «TVORCHI» за першу добу переглянуло майже 200 тисяч відвідувачів! Відео-робота на пісню «Believe» (англ.-«вірити») й далі набирає чимало переглядів.

Вболіваймо за наших!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • ВолодяУкраїна!!!

    Хочу висловити власну вдячність гурту tvorchi мені дуже приємно що у нас є такі прекрасні та не залежні молоді люди хочу побажати перемоги у фіналі ви зможете перетворити своїх соперників на союзників підготуйте шалений бум для перемоги!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Як Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up