У 2013-му читайте "20 хвилин" у новому форматі!

У 2013-му читайте "20 хвилин" у новому форматі!
Із нового року наша "20 хвилин" перестане виходити на папері і продовжить повідомляти все найцікавіше з життя нашого міста в електронній версії для планшетів. Також читайте нас на сайті 20minut.ua і тижневику "RIA плюс".

Дякуємо всім, хто читав нас на папері ці сім років. Однак у світі настає час цифрових ЗМІ і ми тут — знову серед перших. Бо ж планшет-версії газет в Україні робить тільки Медіа Корпорація RIA.

Ваші відгуки, пропозиції і зауваження дуже багато означають для нас. Ми випускали друковану "20 хвилин", спираючись насамперед на інтереси наших читачів. Відтепер ваші побажання ми врахуємо при створенні кожного з наступних номерів планшет-версії "20 хвилин", тижневика "RIA плюс" та новин на сайті 20minut.ua.

"Двадцятка", наша перша і єдина в місті щоденка, за ці роки стала впізнаваним брендом у Тернополі. Разом із вами ми пройшли через неодну знакову подію для нашого міста.

Весь цей час ми намагалися бути вашим другом і порадником. І нам, як свідчить ваша постійна увага до нас, це вдалося. Ми читали тисячі ваших відгуків на сайті, ми чули їх по телефону і віч-на-віч, ми отримували ваші листи в редакцію. Ми бачили, як один примірник нашої газети після гучної події читають, стукаючись лобами, по кілька людей. Ми чули, як про нашу газету говорять на вулицях міста.

Ми вдячні вам за те, що ви підказували нам, про що треба писати. Ми раді, що наші публікації комусь повідомили щось нове і цікаве. Комусь допомогли вирішити його проблему. Когось розважили. А когось, даруйте, і роздратували.

Тож ми залишаємося з вами у новому цифровому форматі. Ми так само відкриті до усіх без винятку ваших оцінок, пропозицій і зауважень. Ми вже стали друзями. І тільки з вами разом будемо продовжувати випускати нашу "20 хвилин" та робити її ще кращою.

Безкоштовно завантажити цифрову версію "20 хвилин" для планшетів можна на сайті 20minut.ua у розділі PDF.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (66)
  • Anonymous

    5
  • Anonymous

    5
  • Anonymous

    та ніхто нормальний її не купляв, хіба чось закорнути. тому і друку не буде. тимбільше - спонсорів втратили
  • Anonymous

    Это непривычно видеть себя в планщите. но если 20 хвилин напишет обо мне буду рад. Они лучшие
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up