Партнер рубрики Події

У Білій люди перекрили дорогу. Протестують проти "Нової пошти"

У Білій люди перекрили дорогу. Протестують проти "Нової пошти"
  • Від 8.00 год. 4 квітня жителі села Біла на вул. Мазепи, 26 пікетують приміщення "Нової пошти". 
  • Люди кажуть, що через транспорт поштової компанії на їхній вулиці знищили дорогу, яку робили за людський кошт.
  • А згідно з рішенням сільської ради, звільнити приміщення пошта мала ще 1 квітня.

Спершу жителі Білої повідомили, що пікету не буде, бо про це просила сільський голова.

- Вранці голова зв'язувалася з депутатами сільської ради і казала людям, що кликатиме власника "Нової пошти" і просила, щоб не перекривали тої вулиці, - повідомив мешканець Білої пан Олександр. 

А згодом жителі повідомили, що вулицю таки перекрили. На місці пікету люди спершу відмовлялись від коментарів. Мовляв, поки ніхто не приїде з керівництва "Нової пошти", то нічого не говоритимуть. Але згодом таки розговорились.

- Нас не влаштовує те, що тут ця пошта, - каже житель Білої пан Володимир. - Спершу ця пошта була з іншої сторони в гаражі, всі авто туди їздили. А потім пошту перемістили в приміщення, яке на нашій вулиці. І тепер усі під'їжджають туди. І ця дорога вузенька, по ній ходять діти. А до пошти їздять величезні фури, які вже розбили дорогу, яку люди робили за власні гроші.

Крім розбитої дороги, мешканці ще скаржаться на сміття, яке залишається після розвантажень та завантажень фур. І ще переживають за дерева, які обрізали.

Як розповідають жителі Білої, вони звертались до представників "Нової пошти", але їх там не чують. 

- Була сесія сільської ради, на яку прийшов власник пошти і сказав, що у нього складений договір на оренду до 1 квітня, - розповідають люди. - І попросив, щоб ми почекали. Ми почекали. Але ж вони навіть не збираються з'їжджати. Тому ми перекрили дорогу до пошти. Але до нас ще ніхто не виходив з представників. 

Ми звернулись за коментарем у прес-центр "Нової пошти". Відповідь опублікуємо, як тільки отримаємо.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Natalia Goliano

    Даний об‘єкт стояв 12 років без роботи, а коли почав працювати і почав приносити надходження до бюджету села, то чомусь мешканцям це почало заважати, питання не в Новій Пошті, там так чи інакше будуть їздити машини з Новою Поштою чи без, тому що територія працює. От і будуй країну з такими людьми.
  • Цьвєк

    No Pasaran !!! Село і люди.
  • David Starr

    Якщо НП розбила дорогу, то вимагайте за неї компенсації, накрайняк у судовому порядку, це нескладно і недорого.
  • Герасимчук Ростислав

    Ну що сказати, свої намахують своїх же ж. Це так по нашому.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up