Партнер рубрики Події

У бою на Донеччині загинув Іван Прокопів

У бою на Донеччині загинув Іван Прокопів
  • У боротьбі за волю української нації загинув житель села Сновидів Іван Прокопів.
  • Втрата відважного захисника – важка і скорботна для всієї громади, пишуть земляки.

Звістку про загибель захисника повідомляє Бучацький територіальний центр комплектування та соціальної підтримки.

Іван Прокопів народився у 1989 році. До повномасштабного вторгнення чоловік проживав у селі Сновидів Золотопотіцької громади.

Життя молодого солдата обірвалося 08 червня 2023 року під час виконання бойового завдання в населеному пункті Роздільне Бахмутського району Донецької області.

Відео дня

— Низький уклін Герою України! Вічна пам'ять і Царство Небесне  нашому захиснику! Герої не вмирають, вони в наших серцях назавжди! Щирі співчуття рідним і близьким, — пишуть на сторінці Бучацького територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Знайомі та друзі кажуть, Іван Прокопів був саме тою людиною, яка вміла відстоювати свою думку і з початком повномасштабного вторгнення не сховався вдома, а пішов захищати.

— Іван Прокопів. Нехай це імʼя закарбується у нашому серці. Ми повинні памʼятати Івана, який пішов добровольцем, щоб захистити нас, наші сімʼї та весь український народ. Людина, яка вміла відстоювати свою думку. Людина, яка завжди була веселою та щирою. Людина, талановита та розумна. Невгамовна біль та розпач. Рве серце та душу ця новина. Іван – Герой України. Будемо памʼятати завжди, — пише у соціальних мережах Оксанка Богданівна.

— Жорстока війна продовжує надсилати чорні звістки. Воїн-герой Прокопів Іван віддав найбільшу цінність - життя…. за свободу, честь і гідність нашої країни. Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях! Вічна пам'ять і слава нашому воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас. Приносимо щирі співчуття родині загиблого, друзям, побратимам та тим, хто знав Героя, — пише Іван Данилюк.

— У боях за незалежність України загинув наш земляк, житель села Сновидів Прокопів Іван Павлович. Пішла від  нас у вічність хороша, небайдужа людина, щирий українець-патріот і доброволець. Товариші по службі втратили хорошого друга і командира. Рідня втратила внука, сина, брата, батька, коханого. Щирі співчуття родині загиблого. Вічная пам’ять Герою-добровольцю і земля йому пухом. Слава Героям! Герої не вмирають! – пише Роман Дручок.

Редакція висловлює щирі співчуття рідним, друзям, землякам, побратимам та всім, хто втратив дорогу людину. Вічная пам’ять, шана і слава тобі, Герою…

Читайте також:

У бою на Донеччині загинув Володимир Кукурудза

Підволочиська громада втратила ще одного захисника – Юрія Твардовського

Нашу родину зруйнувала війна: жителька Теребовлі збирає кошти на дрон для бригади загиблого чоловіка

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (132)
  • Luba Topolnitska

    Вічна пам'ять Герою
  • Олег Полях

    Слава Герою!
  • Tetyana Gusak

    Царство небесне Вічна пам'ять герою Співчуття рідним
  • Марія Мельник

    Вічна памʼять

keyboard_arrow_up