Партнер рубрики Події

У "Cінема Сіті" досі немає світла, а глядачів запрошують на покази. Чи буде в Тернополі кінотеатр

У "Cінема Сіті" досі немає світла, а глядачів запрошують на покази. Чи буде в Тернополі кінотеатр
  • Невдовзі відбудеться перше судове засідання у справі продовження оренди кінотеатру "Сінема Сіті". Усі сеанси наразі призупинили, хоча запрошення на фільми тернополянам і досі приходять на електронки.
  • Тим часом у міській раді шукають варіанти модернізації іншого кінотеатру - Палацу кіно на вул. Івана Франка. 

Із початку лютого сеанси фільмів у кінотеатрі "Сінема сіті" в ТРЦ "Подоляни" призупинили. Така ситуація виникла через суперечку щодо продовження оренди.

Далі між торговим центром та кінотеатром виник спір з приводу реалізації права на продовження діяльності «Сінема Сіті Тернопіль». Цю суперечку вимушено розглядає Господарський суд Тернопільської області.

Перше судове засідання у цій справі відбудеться ще до кінця цього місяця. Деталі читайте згодом. 

Відео дня

"Світло досі не увімкнули"

До вирішення питання в судовому порядку кінотеатр «Сінема Сіті» планував продовжити послуги з демонстрування кінофільмів, повідомляли у пресслужбі закладу.

Проте зранку 11 лютого у кінотеатрі зникла електроенергія, тому покази фільмів впродовж всього дня відмінили. 

Як повідомляють у прес-службі кінотеатру, до 26 лютого подачу електроенергії досі не відновили. 

Тернополяни запитують, чи можна зараз піти на фільм, бо їм із "Сінема Сіті" приходить розсилка-запрошення на сеанси.

- Мені сьогодні прийшла розсилка із кінотеатру "Сінема Сіті" з запрошенням на фільм. То відновили вже сеанси в кінотеатрі? - запитує читачка пані Ірина. 

У пресслужбі кінотеатру пояснюють, що розсилку із анонсами фільмів проводять із централізованої Всеукраїнської мережі та додають, що рішення ТРЦ припинити подачу електроенергії - незаконне, бо є ухвала суду, у якій йдеться про те, що до остаточного рішення кінотеатр має працювати  у звичному режимі. 

Модернізують інший кінотеатр

Результат пошуку зображень за запитом палац кіно вул франка

Тим часом, 26 лютого виконком Тернопільської міської ради приймає рішення про передачу Палацу кіно" в Тернополі на баланс Тернопільської кінокомісії із балансу ПК "Березіль".

- Палац кіно - комунальний заклад, який потребує модернізації. Особливо це питання стало актуальним коли виникли проблеми із кінотеатром "Сінема сіті", - каже голова Тернопільської кінокомісії, заступник Тернопільського міського голови Леонід Бицюра. - Основна проблема Палацу кіно у тому, що там немає технології ДСП для того, щоб кінотеатр надавав якісні послуги, його потрібно відновити.

За словами Леоніда Бицюри, тут планують оновити екран, звукову систему, глядацькі зали та запустити електронну систему купівлі квитків. 

- Ми зараз виготовляємо фільми, але їх немає де транслювати. Це насправді проблема, - каже пан Бицюра. - Поки триває судовий процес, ми підшуковуємо партнера для модернізації кінотеатру і плануємо це зробити в максимально стислі терміни.

Ймовірно, модернізацію розпочнуть вже до кінця березня.

Опитування

Чи будете ви відвідувати кіносеанси у Палаці кіно, якщо його відновлять?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Natalia Slabitska

    Питання парковки в нашому місці абсолютно не вирішене не тільки поруч з кінотеатром!!!
  • Jaroslav Kondziolka

    Там парковки нема

    Jaroslav Kondziolka reply Jaroslav Kondziolka

    Вікторія Петренко все правильно - люди ж не природа, інородне щось. Деякі

    Вікторія Петренко reply Jaroslav Kondziolka

    Jaroslav Kondziolka особливо- Природі🤗

    Jaroslav Kondziolka reply Jaroslav Kondziolka

    Вікторія Петренко і саме тому люди масово позбуваються авто - без них легше

    Вікторія Петренко reply Jaroslav Kondziolka

    Jaroslav Kondziolka натомість, тим, у кого немає авто, легше добиратись🤣

    Анонім reply Jaroslav Kondziolka

    Пішки пройдешся!
  • Гриценко Геннадій

    Потрібно також модернізувати кінотеатри "Перемога" і "Довженка, шкода що великий, та досить популярний широкоформатний кінотеатр "Україна" в самому центрі Тернополя втрачено назавжди.

    Анонім reply Гриценко Геннадій

    Бариги окупірували
  • Св

    А хто власник хіба не Чубак ....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up