Партнер рубрики Події

У дитсадки і школи Тернополя розповсюдять ігри та розмальовки про вибухонебезпечні предмети

У дитсадки і школи Тернополя розповсюдять ігри та розмальовки про вибухонебезпечні предмети

Серед наочних матеріалів — цікаві розмальовки, розвиваючі ігри, наліпки та лабіринти. Вони допоможуть дітям в ігровій формі ознайомитись із виглядом вибухонебезпечних предметів, місцями, де вони можуть бути приховані, та головними правилами безпеки.

ДСНС і UNICEF створили друковану продукцію, що допомагає дітям розуміти небезпеку, яку несуть вибухонебезпечні предмети, навчитись їх розпізнавати, та правильно діяти у разі виявлення.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС в Тернопільській області.

— Вагомою підтримкою для роботи з дітьми є наочні методичні матеріали, розроблені Міжнародним дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) спільно з ДСНС України, — йдеться у повідомленні. — Це цікаві розмальовки, розвиваючі ігри, наліпки та лабіринти, вони допоможуть в розважальній формі ознайомитись із виглядом вибухонебезпечних предметів, місцями, де вони можуть бути приховані, та головними правилами безпеки.

Відео дня

Дану продукцію отримали і тернопільські рятувальники, вони розповсюдять її у навчальних закладах, щоб усі школярі та дошкільнята мали можливість отримати важливі та необхідні, в умовах війни, знання.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у Музеї пожежно-рятувальної справи, що знаходиться в Головному управлінні ДСНС, відкрили Кімнату мінної безпеки. 

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up