Партнер рубрики Події

У Києві відбудеться унікальний фестиваль для людей з цукровим діабетом

У Києві відбудеться унікальний фестиваль для людей з цукровим діабетом

6 квітня 2019 в Києві відбудеться тематичний фестиваль для людей з діабетом і їх близьких - DiabetFest KIEV 2019.

DiabetFest - це унікальний проект. Заходів подібного формату і масштабу в Україні, та й на всьому пострадянському просторі, раніше ще ніхто не проводив.

Підтримати івент і взяти участь приїжджають гості не лише з усіх куточків України, а й з інших країн - Білорусь, Молдова, Литва. Тому, його по праву можна вважати міжнародним.

Організатор заходу - журнал СахарОК (сахарок.com) за підтримки відомих діабетичних і фармацевтичних компаній.

Ідея створення DiabetFest

"СахарОК" - це журнал для людей з діабетом і про людей з діабетом. Крім усього іншого - новини, огляди останніх діа-новинок, важливі знання, поради експертів і т.п, важливою метою створення та існування журналу завжди була підтримка і натхнення "солодких" людей.

Відео дня

Тому в 2018 році ми вирішили втілити в життя одну нашу божевільну ідею і створили DiabetFest - масштабну освітньо-розважальну зустріч для людей з діабетом і їх близьких. Після успіху перших двох фестивалів в Києві і Одесі в 2018, ми надихнулися і вирішили проводити подібні зустрічі кілька разів на рік у різних містах країни, а в подальшому, можливо, і за її межами!

DiabetFest KIEV 2018: https://www.youtube.com/watch?v=GBUmtYA7K9Y

DiabetFest ODESSA 2018: https://www.youtube.com/watch?v=YWMYSLCQreA

Кому варто відвідати фестиваль

Всім, хто має відношення до діабету і хоче знати ще більше. Всім, кому потрібен досвід, спілкування, драйв і нові враження! У вас діабет 1 або 2 типу? У вас є дитина з ЦД? Можливо ваша друга половинка живе з ЦД? Або близька вам людина? Ви хочете більше знати і розуміти про ЦД? Можливо, ви ендокринолог і хочете поділитися своїми знаннями і досвідом з людьми з діабетом або іншими фахівцями? Ви лікар, який може посприяти в інформуванні діабетиків про різні новинки в медицині, лікуванні та профілактиці діабету? Якщо ви ствердно відповіли хоча б на 1 пункт, тоді без сумнівів вам варто відвідати DiabetFest і стати частиною нового сучасного діабет-руху, яке увійде в історію!

 

Що вас чекає на Фестивалі

Щоразу учасників фестивалю чекає насичена програма: виступи провідних ендокринологів країни, зіркових психологів і діабет-блогерів, розіграші призів і ще багато яскравого та цікавого!

Компанії, що працюють в сфері діабету, представляють учасникам свою продукцію, розповідають про останні діа-новинки, проводять навчальні майстер-класи.

На Фестивалі будуть працювати зона здоров'я, де кожен бажаючий зможе безкоштовно:

  • здати аналіз на глікозильований гемоглобін,

  • перевірити рівень цукру в крові,

  • виміряти артеріальний тиск.

Завдяки важливим знанням, позитивному прикладу і досвіду інших людей, заряду мотивації і натхнення, отриманному на фестивалі, люди з ЦД змінюють своє ставлення до захворювання і життя в цілому! Це і є основна ідея і мета створення DiabetFest.

Приходь і стань частиною нового сучасного діабет-руху, яке змінить твоє життя!

Дізнатися докладніше і зареєструватися на DiabetFest KIEV 2019 можна на офіційному сайті заходу: diabetfest.com

DiabetFest KIEV 2019#БудьСередСвоїх!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо потім він добровільно мобілізувався 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera Від читача 14:22 Маленьким тернопільчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up