Партнер рубрики Події

У конкурсі «З «RIA плюс» роками» переміг Ігор Доля. Він отримав 3000 грн

У конкурсі  «З «RIA плюс» роками» переміг Ігор Доля. Він отримав 3000 грн

  Перемогу у конкурсі «З «RIA плюс» роками» та приз - 3000 гривень за найстарішу газету отримав тернополянин Ігор Доля.  Чоловік приніс у редакцію  примірник «RIA плюс» №1 від 28 січня 1999 року.


Окрім найстарішого примірника нашої газети, чоловік  зберігає  перші примірники чи не усіх тернопільських газет. Обіцяний приз чоловік отримав  по завершенні розіграшу між передплатниками на "Сімейно-спортивному свято з RIA" у парку Шевченка.

Нагадаємо, 28 березня ми оголосили конкурс до Дня народження нашої газети «З «RIA плюс» роками». У  рамках цього конкурсу читачі могли приносити або старі примірники, або вирізки із них. Тому, хто принесе найстаріший випуск, видання ми обіцяли подарунок – три тисячі гривень. 

- Я прочитав в газеті, що є такий конкурс і що можна отримати приз, - розповідає Ігор Доля. – Спершу не дуже хотів брати участь. Але дружина вмовила. От і пішов. Відчуття – дуже приємні, гарні враження. Я ніколи ще не вигравав такого призу. 

Зауважимо, що перша газета «RIA плюс» вийшла у Тернополі 28 січня 1999 року. Перші випуски газети суттєво відрізнялися від тих, які сьогодні отримують читачі та рекламодавці. Та все це є процесом великої роботи над виданням.

Відео дня

Ігор Доля, до слова, прийшов у редакції майже наприкінці конкурсу . Чоловік - інженер- будівельник.  Однак головною  основною радістю в житті він вважає своє хобі – колекціонування речей, пов’язаних із рідним Тернополем. Недавно він допоміг видати каталог із великою кількістю тернопільських медалей. Є в його колекціях і пивні етикетки, і старі фотографії ще «польського часу».  Відтак для нього була важливою не так перемога, як людська увага. Бо міркував, що якщо хтось дізнається про те, що  він колекціонер з досвідом,  то передасть для нього  цінну річ, яка нікому більше не потрібна. Про це йшлось у статті ««Збираю все монети, значки і …старі РІА» - розповідає Ігор Доля.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up