У Козівському районі 4 добу розшукують 35-річного Володимира Хавалка

У Козівському районі 4 добу розшукують 35-річного Володимира Хавалка
  • Чоловік проживає з батьками. Ані того вечора, ані напередодні жодних конфліктів не було, стверджують рідні.
  • Володимир вийшов з дому між 21 і 22 год 30 жовтня. До нині про його місце перебування нічого не відомо.

 

  • В ніч з 30 на 31 жовтня пропав безвісти Хавалко Володимир Іванович, 1985 року народження, - таке повідомлення з’явилось у Тернопільських вайбер-групах напередодні. - Проживає в с. Теофіпілка Козівського району Тернопільської області.

Як з’ясувалось, Володимир проживає з батьками, своєї родини у нього не було. Ані того вечора, ані напередодні ніяких конфліктів чи сварок між рідними не було.

  • Вийшов і пішов десь, між 9 і 10 вечора, і до нині ніхто про нього нічого не чув і не бачив, - розповів брат зниклого чоловіка Василь. – Пішов у повсякденному вбранні, як щодня ходить. На наступний день, знаємо, мав плани, мав їхати до Тернополя. Допоможіть, будь ласка, може, хто його десь бачив.

Володимир працював, але неофіційно. На роботі відтоді не з’являвся. У поліцію родина про зникнення Володимира повідомила.

Чоловік був одягнений в сіру спортивну шапку, синю куртку і чорні джинси. Прикмети зниклого:  зріст 177-178 см., середньої статури. 

Відео дня

Довідка

Всіх, хто має будь-яку інформацію про місце перебування Володимира Хавалка, родичі просять повідомляти за номером телефону: 097 171 00 14 (Василь, брат). Або телефонуйте за номером в Козові (03547) 2-12-45 чи на лінію 102 у будь-який відділок поліції.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Валентина Шумада

    ++++++++++++++
  • Лена Минтенко

    !!!!!!
  • Юлия Ткачук

    +++++
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up