Партнер рубрики Події

Не всі у масках, але з гарним настроєм: у Тернополі пройшла хода випускників (РЕПОРТАЖ)

Не всі у масках,  але з гарним настроєм: у Тернополі пройшла хода випускників (РЕПОРТАЖ)
  • Тернопільські випускники пройшли урочистою ходою від Надставної церкви до Центрального стадіону в п'ятницю, 31 липня. 
  • Через карантин випускний був під питанням, але свято вирішили влаштувати. Хоча воно і незвичайне. 
  • Дивіться фото та пряму трансляцію зі свята у матеріалі. 

Свято прощання зі школою для одинадцятикласників розпочалось із традиційної ходи містом. Карантин не злякав випускників. Вони прийшли із хорошим настроєм та розповідають, що незважаючи на усі перешкоди хотіли, щоб випускний відбувся. 

-  Ми з однокласниками дуже хотіли цього свята, адже прощання зі школою - важливий крок в житті кожного, -  каже випускник однієї з тернопільських шкіл Андрій. - Не всі 11-класники з моєї школи прийшли на свято. Але я думаю, тут рішення приймає кожен для себе. Я думаю, що якщо дотримуватись вимог, то все буде добре. 

Відео дня

Чи дотримувались карантинних обмежень

Перед тим, як дозволити проведення свята, штаб висунув умову: обов'язкова дистанція та масковий режим. За дотриманням вимог стежила поліція. 

Випускники і справді мали із собою маски: дехто звичайні, хтось - шив для цього свята спеціальні дизайнерські. Але одягати їх не поспішали: чи то через спеку, чи то через байдужість. Тож, вже під час ходи до стадіону, більшість випускників були без масок. 

Не надто виконували вони і вимогу щодо тримання дистанції: бажання спільних фото та проведення часу з друзями, мабуть перемогло.

Окрім того, подивитись на свято випускників прийшло чимало тернополян, які теж були без засобів захисту.  

Як виглядають випускники

Вишукані вечірні сукні, туфлі на підборах у випускниць та строгі костюми випускників цього року дехто доповним оригінальними масками. Хоча у вимогах маска не була обов'язковою, чи то для захисту чи то для краси нею доповнювали образ чимало 11-класників. 

Випускниці цього року обирали сукні нюдових кольорів. У моді - мінімалістичний стиль. Деякі дівчана навіть одягнуль брючні костюми. Мовляв, зручно, красиво, ще й потім костюм стане практичною частиною гардеробу. 

Хлопці традиційно одягали костюми чорних та синіх кольорів. Така тенденція у вбранні випускниів тримається вже кілька років. 

Дехто вирішив бути оригінальним і класичний костюм чи то вечірню сукню доповнив кросівками. Випускники кажуть, що таке рішення обрали не лише тому, що оригінальні поєднання зараз в моді, а й тому, що це зручно. 

Випускники пройшли ходою до Центрального стадіону. Там відбудеться Нагородження випускників та конкурс вишиванок. Також сьогодні одна із випускниць планує встановити рекорд України. На місці святкування зараз і наші журналісти "20 хвилин". Деталі згодом. 

А ви пам'ятаєте яким був ваш випускний? Пишіть у коментарях. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (38)
  • СТУГНА-П

    Чітко ж написано "Обовязкова вимога  це масковий режим " - результат ми бачимо . Чітко було написано "поліція буде слідкувати за дотриманням вимог ,які постановив штаб" -результат ми бачимо. Питання , а для чого такий мер ,штаб , санітарний лікар, які не змогли передбачити такий результат . Я зразу казав маски вдівати ніхто не буде бо це перекреслить всі ті понти . Виходить так ,що для Надала  піар і випускні важливіші за здоровя тернополян . А чому ж на ресторани не склали ,жодного порушення , що може вони всі так дружньо 10 чоловік пускали і виконували всі вимоги .
  • Дмитро

    ЛИСИЙ,де твоя маска ?
  • Петро Беріт

    Дівки фест такі!

    Val Val reply Петро Беріт

    ...немічні?)
  • Светлана Коваленко

    Нехай щастить випускникам! Господь благословить і охороняє. Оптимізму, натхнення та наполегливості!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up