Партнер рубрики Події

Цирк до Тернополя приїде, але за дотримання певних умов

Цирк до Тернополя приїде, але за дотримання певних умов
  • Відтепер  пересувні цирки  у  парках Тернополя розміщуватимуться лише за погодження управління культури і мистецтв міської ради.
  • Таке рішення підтримали члени виконкому Тернопільської міської ради 11 липня.

Рішення виконкому пов'язане із петицією, яка набрала 303 голосів тернополян.

"Просимо Міського Голову та міськвиконком не надавати дозвіл на розміщення пересувних цирків з тваринами, пересувних звіринців та виставок тварин, адже це є злочинним нехтуванням законами. Надаючи дозвіл на розміщення цих об’єктів ви є співучасниками злочину - жорстокого поводження з тваринами", - йшлося у петиції, зареєстрованій в Єдиній системі 9.11.2017 р.

Виконком вирішив надавати дозвіл пересувним циркам розміщуватись у парках на території міста за умови дотримання Закону України Про захист тварин від жорстокого поводження.

Відео дня

- Будь-які циркові атракції та події у місті повинні бути погоджені з управлінням культури і мистецтв, - підкреслив начальник управління Олександр Смик. - Дозвіл на розміщення цирків давали і раніше, однак тепер ми зможемо перевірити, які тварини є в цирку і чи дотримуються законодавства їхні власники в частині поводження з тваринами. Цирк відтепер зможуть перевіряти санстанція, ветеринарні служби на наявність відповідних довідок. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up