Партнер рубрики Події

У Монастириській громаді прощатимуться із захисником Олегом Двулітом

У Монастириській громаді прощатимуться із захисником Олегом Двулітом

Без люблячого чоловіка залишилась дружина Марія, без батька – сини Іван та Володимир.

Під час виконання службових обов’язків, поблизу населеного пункту Богданівка Бахмутського району на Донеччині, внаслідок ворожого мінометного обстрілу 31 грудня 2023 року загинув сержант кулеметного відділення кулеметного взводу механізованого батальйону військової частини А4667 ЗСУ Олег Павлович Двуліт. Чоловік – мешканець села Гончарівка Монастириської громади.

Про це повідомили на Фейсбук-сторінці Монастириської міської територіальної громади.

– Монастириська міська рада та всі жителі нашої громади висловлюють щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті нашого земляка та Героя. Сумуємо разом з Вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають! Вічна пам’ять Герою! – йдеться у повідомленні.

Відео дня

14 березня на сторінці міської ради повідомили, що кортеж з тілом воїна ЗСУ Олега Двуліта прямуватиме через місто Монастириська до села Гончарівка орієнтовно о 13. 00. Панахида відбудеться у селі Гончарівка 14 березня о 19.00. Чин похорону – 15 березня о 13.00.

– Прохання до усіх небайдужих гідно зустріти тіло воїна та вишикуватись вздовж вулиць Шевченка по маршруту прямування кортежу, – закликали від керівництва Монастириської громади.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» писали, що на бульварі Тараса Шевченка демонтували куби з портретами Героїв. Як повідомили у Тернопільській міській раді, їх оновлюватимуть й надалі будуть встановлювати до різних визначних дат. 

 

Читайте також:

Помер солдат з Тернопільщини Василь Короленко

На фронті загинув солдат з Тернопільщини Роман Мидляк

На Донецькому напрямку загинув сапер з Тернопільщини

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (27)
  • Марія Данчевська

    Вічна і світла пам'ять Герою.
  • Раїса Козуб

    Вічна пам'ять герою
  • Ольга Петришин

    Вічна пам'ять Герою ! 🕯️🕯️
  • Павло Петрив

    Вічна память.

keyboard_arrow_up