Партнер рубрики Події

День знань по-новому: роботи, поліцейське авто і хімічні експерименти

День знань по-новому: роботи, поліцейське авто і хімічні експерименти
  • Цьогоріч святкування Дня Знань у Тернополі перетворили на справжній фестиваль майстер-класів та наук. 
  • У парку ім. Т.Г.Шевченка 1 вересня кожна школа презентувала себе та проводила захопливі ігри та розваги.

Стільки людей у парку Шевченка не було, мабуть, на жодному із літніх фестивалів. Свято "День Знань. Версія 1.0", яке відбулось 1 вересня, зібрало тисячі дітей разом з батьками. 

На головній алеї парку кожен із навчальних закладів міста представив свої досягнення, провів майстер-класи, розважальні та пізнавальні ігри, творчі актичності. 

- Ми прийшли на свято разом із учнями, - розповідає вчителька пані Тетяна із Тернопільської ЗОШ №10. - Для дітей важливо розпочати навчальний рік із заохочення до навчання. 

Відео дня

Діти розповідають, що їм зробили маски із аквагриму, вони спробували власноруч робити мило, створювати іграшки та сервірувати стіл. 

Організували захід Тернопільська міська рада, Центр наук Тернополя та Молодіжна міська рада. 

Біля кожної локації - велитенські черги. Тут діти можуть спробувати проводити досліди, створювати щось власними руками та навчитись чогось нового. Захопливо учні розглядали хімічні майстер-класи, які проводили студенти медичного коледжу, малюки могли спробувати себе у ролі поліцейських та навіть посидіти у авто патрульних. На галявинах парку для дітей зробили відпочинкові зони. 

Усі охочі також могли стати гладачами концерту, який організували талановиті учні Тернопільських шкіл. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up