Партнер рубрики Події

У Парку Нацвідродження багато людей, тітушок і поліції (оновлене)

У Парку Нацвідродження багато людей, тітушок і поліції (оновлене)

Анонсоване віче "Врятуй парк!" відбувається із провокаціми з боку невідомих осіб, великою кількістю поліції. Чимало й захисників парку. 

За даними нашого журналіста, у Парку близько 60 "тітушок". Невідомі особи влаштовують провокації і намагаються зірвати віче. Детальніше на відео.

 

Відео дня

Віче "Врятуй парк!" вкотре проводять поблизу будівництва так званої "Вуличної академії". Учора в Парку Нацвідродження відновили будівельні роботи. "Близько 30 молодих хлопців спортивної статури стали захищати скандальну забудову. По інформації різних ЗМІ такий захист пересічного "захисника" коштує 700-800 грн, а організатори отримують на порядок більше.

Отже, одноденний бюджет тітушок становить в межах 1000 доларів. Одні молодики кажуть, що просто гуляють парком, інші називають себе різноробочими, але усі ми прекрасно розуміємо, що вони тут роблять... Події в парку мені нагадують часи Революції гідності в тернопільських масштабах. Залучення адмінресурсу, погрози та побиття активістів (струс мозку, порвані зв'язки, забої), залучення до боротьби з активістами поліції (безпідставні затримання), а тепер використання ганебної практики ТІТУШОК! Напевно влада забула, що таке людський гнів!" - написав у мережі Facebook активіст Олег Синовець.

Учасники акції спонтанно вирішили перекрити пішохідний перехід на об'їзній дорозі поблизу парку. .

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Alona Lob

    Знімайте мера і губернатора і ставте норомальних не продажних людей
  • Петро Білецький

    Хто про ти кого там воює ?? Шо за двіжуха ??
  • Vadim Yasinskiy

    Мєнт попрікає Правий Сектор, який воює за його малолітню дупу. БТРошники  тактичні рукавиці повдягали, до цивільних. ОЗУ стоїть собі в стороні і заробляє бабло. Катають в автоазаках тих, хто прийшов протестувати проти забудови. Жесть. Шапіто відпочиває)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:05 Що класти у кошик і що робити з пасками, які не з'їли: о. Олексій Філюк відповідає на ваші запитання 19:00 Тернопільщина втратила захисників Володимира Солтана, Володимира Попеля і Богдана Добрянського 18:08 На Тернопільщині відкрили оновлений ізолятор тимчасового тримання 17:23 Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження (пресслужба Тернопільської міської ради) Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 17:03 Дезертира засудили до року дисциплінарного батальйону. Одразу — на передову? 16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки 08:00 Як і коли буде працювати електронний кабінет військовозобов'язаного, пояснили в Міноборони 22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up