"У поліцейського струс, розсічена брова, у водія іншого авто - легкий струс". Деталі аварії біля старого "Сільпо"

"У поліцейського струс, розсічена брова, у водія іншого авто - легкий струс". Деталі аварії біля старого "Сільпо"

Поліцейська машина, яка їхала на перекриття дороги, потрапила у ДТП у вівторок, близько 20.00.

 

Про ДТП, яке трапилося у вівторок 16 жовтня близько 20.00, розповів начальник управління патрульної поліції Тернопільської області Богдан Шевчук.

Нагадаємо, біля старого Сільпо поліцейська машина зіткнулася з бусом.

Відео дня

- Службовий транспортний засіб Toyota Prius рухався по вулиці 15 Квітня у сторону Кременця, де відбувалось перекриття дороги, - зазначив пан Шевчук. -  Патрульні їхали на місце подій для регулювання дорожнього руху. Toyota Prius пересувався ділянкою дороги, де був затор. Автомобіль виїхав на зустрічну смугу,  увімкнувши проблискові червоно-сині маячки проблискові маячки. Від’їхавши кілька метрів від старого “Сільпо” зіткнувся з автомобілем “Газель” білого кольору, який попередньо перетинав подвійну  суцільну смугу у невстановленому місці.

Після опитування водіїв автомобілів стало зрозуміло, що водій білої “Газелі” (ГАЗ-2705) хотів уникнути затору і розвернутися.

- Є відеозапис, на якому видно, що Toyota Prius рухалась на проблискових маячках червоно-синього кольору, - продовжив Богдан Шевчук. - На перехресті вул. Злуки і вул. 15 квітня автомобіль рухався з червоно-синіми маячками, рухався в бік 15 Квітня. Потім виключив червоний маячок і знову включивши його перелаштувався в ліву смугу.

Відеозапис з веб-камер Тернополя. 

Згідно правил дорожнього руху пункту 31.32 службовий транспортний засіб має право відступати від деяких правил дорожнього руху.

- Водії обох транспортних засобів мають незначні ушкодження, - розповів начальник управління патрульної поліції Тернопільської області. -  У поліцейського струс, розсічена брова, у водія іншого авто - легкий струс. Автомобілі забрали на штрафмайданчик, на час проведення слідства та усіх експертиз.

За словами Богдана Шевчука, якщо закриється кримінальне провадження, слідчий надасть правову оцінку, після чого буде складено адміністартивні матеріали на винуватця ДТП. Страхова компанія повинна відшкодувати збитки, нанесені транспортному засобу.

Управління патрульної поліції звертається до очевидців з проханням: якщо є у когось відео з відеореєстраторів чи будь-яка інша інформація щодо ДТП звертатись в управління патрульної поліції.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Іван Савчук

    Шановна редакція візьміть інтерв'ю у пана Шевчука і хай він Вам покаже дозвіл на встановлення і використання проблискових маячків червоного і  синього кольору. Першими порушниками є працівники поліції, бо в них немає дозволів, за що передбачено штраф 8500 грн.
  • David Starr

    При усій повазі до поліцейських, невже регулювання дорожнього руху, на переході, настільки важливе і термінове, що аж червоні мигалки включати?

    ігор reply David Starr

    вони б там фіг доїхали по пробці

    David Starr reply ігор

    Для цього є сині з сиреною.
  • Svitlana Pavlivets

    Чому у патрульних немає відеореєстраторів? Розуміючи те,який в країні бардак,їх варто встановити,як на мене...

    Svitlana Pavlivets reply Svitlana Pavlivets

    Oleh Marusiak наскільки я чула,хотя це можуть бути лише чутки,ніякої повної каски у них немає... але,я можу помилятися. Тому і мені незрозуміло,як так)

    Svitlana Pavlivets reply Svitlana Pavlivets

    Oleh Marusiak ну,наскільки я чула, то,в них особо як страховки немає,можу помилятися,і це можуть бути чутки,але.

    Oleh Marusiak reply Svitlana Pavlivets

    Давно вже повині бути встановлені камери спостережиння, і питань ніяких не буде !Просто всі машини патрульних застраховані повне каско  тому їм байдуже хто винен в ДТП

    Svitlana Pavlivets reply Svitlana Pavlivets

    Яна Охновська тоді,який смисел просити те,що і так є?

    Svitlana Pavlivets reply Svitlana Pavlivets

    Яна Охновська Управління патрульної поліції звертається до очевидців з проханням: якщо є у когось відео з відеореєстраторів чи будь-яка інша інформація щодо ДТП звертатись в управління патрульної поліції?

    Яна Охновська reply Svitlana Pavlivets

    В патрульних машинах відеорегістратор є!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:01 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 20:01 Борсук «життєрадісний»: у лісі на Тернопільщині фотопастка зафіксувала рідкісну тварину photo_camera 19:03 Відео у TikTok від тернополян та про Тернопіль: дивіться підбірку! play_circle_filled 18:01 Благодатний вогонь вже привезли у тернопільські церкви photo_camera Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 17:02 Великдень на передовій: українські воїни розповіли як не забувають про традиції 16:01 Очікуємо грози: на Тернопільщині — штормове попередження photo_camera 15:01 Невипита кава рятує життя: танкіст-депутат зі Збаража відкрив збір на ремонт військового авто 14:03 Біля Катедри діти влаштували Великодні гаївки: як усе відбувалось photo_camera 13:02 Капелани 105 окремої бригади тероборони ЗСУ вітають військових з Великоднем play_circle_filled 12:03 Як тернополяни йшли на Великодню службу до храмів photo_camera 11:02 «Паски були скромні, без родзинок, але смачні... спечені мамою на засланні»: тернополянка про сумний Великдень play_circle_filled 10:03 Маленькі тернополяни вітають захисників з Великоднем play_circle_filled 09:01 Частуйте дітей Великодніми стравами розумно. Поради батькам від медиків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up