Партнер рубрики Події

У «Тернопільміськгаз» пояснили причину, чому вимкнули газ у половині міста

У «Тернопільміськгаз» пояснили причину, чому вимкнули газ у половині міста

Серйозна небезпечна ситуація. Стався витік газу у декількох місцях

Стався витік газу в декількох місцях – а це поруч із зупинкою громадського транспорту, багато людей, житлові забудови – там справді серйозна аварійна ситуація, витік і запах газу, запевнили «20 хвилин» зранку 13 грудня у службі підземних газопроводів ПрАТ «Тернопільміськгаз». На місці вже ведуть роботи, запевнили газовики.

Чому у помешканнях не було газу вже о 9.30, хоча вимкнення анонсували від 10 ранку, у газовій службі пояснити «20 хвилин» не змогли, проте порадили звернутись до керівництва, яке вже на місці ремонтних робіт.

13 грудня, нагадаємо, припинили газопостачання у декількох мікрорайонах Тернополя, — таке повідомлення 12 грудня з’явилось на сайті міськради.

Відео дня

— Як повідомляє ПрАТ «Тернопільміськгаз», у зв'язку з виконанням ремонтно-аварійних робіт на газопроводі середнього тиску за адресою проспект Злуки, 13 грудня 2023 року з 10:00 до 19:00 год. буде припинене газопостачання мікрорайонів "Сонячний", "Канада", Східний" та котельні "Лемківська", Лесі Українки та Галицька.

Натомість читачі «20 хвилин» припускають, що причиною вимкнення є не ремонтні роботи, а саме підключення комунікацій до новобудов. Люди обурюються, чому цього не можна було зробити влітку чи восени. Натомість газ, а, відповідно, і опалення вимкнули, коли вже тривалий час на дворі мінусова температура. А школярі залишились вдома, бо від 13 грудня на канікулах. 

«20 хвилин» пильнує за змінами та про все повідомлятиме читачів. 

 

Читайте також: 

У холод три мікрорайони в Тернополі залишать без газу і тепла

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Читач31

    Пані Ромашка Гірська ви маєте рацію якесь незрозуміле пояснення практично добу іде витік газу якщо справді так коло зупинки транспорту та будинків а аварійна служба невідомо чого очікує
  • Ромашка Гірська

    Люди, я одна така чи ще є ті, що нічого не розуміють? Вчора сказали про припинення подачі газу, бо аварійна ситуація. А тут говорять про витік газу в декількох місцях. Отже, від вчора до сьогоднішнього ранку йшов витік газу і нічого не робили? І не було для них ні зупинки, ні будинків. Не було "Серйозна небезпечна ситуація"?

    Віка Віка reply Ромашка Гірська

    Підключають новобудови до газової магістралі, технологічно без віключення це робити не можна. Отже, зачекали поки не буде морозу і придумали красиву причину для нас - лохів

keyboard_arrow_up