Партнер рубрики Події

Якщо не буде електроенергії у Тернополі: як працюватимуть садки, школи, громадський транспорт

Якщо не буде електроенергії у Тернополі: як працюватимуть садки, школи,  громадський транспорт

Якщо електропостачання не відновляь до ранку, 16 листопада, у Тернополі садочки та школи не працюватимуть.

У зв’язку з масованими ракетними ударами по території України та відсутністю електропостачання, у Тернополі тимчасово припинено централізовану подачу води, подачу гарячого водопостачання та централізованого опалення, спостерігаються перебої з мобільним зв’язком. У випадку невідновлення електропостачання працівники тепломереж, у аварійному режимі, будуть запускати окремі котельні.

Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Вода

Оскільки відсутнє централізоване водопостачання, то для потреб мешканців діють по місту колонки-качалки. Карта з колонками-качалками доступна за посиланням.

Відео дня

Працюватимуть також завтра бювети на вул. Юності, на бульварі Данила Галицького та на бульварі Куліша (вода на цьому бюветі буде придатна лише для технічного використання).  Працюватиме також доставка води машинами КП «Тернопільводоканал» (про графіки таких поставок у міській раді повідомлять згодом).

Садки/школи

У міській раді звертаються до батьків, що за умови, якщо електропостачання не відновлять до ранку, 16 листопада, у Тернополі садочки та школи не працюватимуть.

Система оповіщення

Через відсутність електроенергії не працює система оповіщення про повітряну тривогу. Влада закликає мешканців орієнтуватися на сповіщення у вайбері чи телеграмі, а також на додаток «Повітряна тривога».

Громадський транспорт

Щодо громадського транспорту, то замість тролейбусів на маршрути вийдуть автобуси.

Замість тролейбусів №11 працюватимуть великовмістимі автобуси МАN. Буде максимально можливо збільшена кількість транспорту на автобусних маршрутах 11, 13, 14, 15, 16, 18, 19, 20, 22, 27. Деталі щодо заміни курсування громадського транспорту оновлюються.

Нагадаємо, у вівторок, 15 листопада, росіяни завдали масованого удару по території України. Внаслідок цього від електропостачання було відключено понад 7 млн абонентів в Києві, Вінницькій, Волинській, Донецькій, Дніпропетровській, Житомирській, Київській, Кіровоградській, Львівській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій і Чернігівській областях.

Голова Укренерго зазначив, що з початку жовтня це вже шоста масована атака на енергетичну інфраструктуру країни, цього разу найбільша.

У Тернопільській області залишалися без світла 90% споживачів, йшлося у повідомленні РБК-Україна.

Довідка

Читайте також

Через масову ракетну атаку Тернопіль залишився без світла і води

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up