Партнер рубрики Події

У результаті вибуху газу постраждала жителька Хоросткова

У результаті вибуху газу постраждала жителька Хоросткова

Потерпілій надали допомогу.

З опіками до лікарні бригада екстреної допомоги госпіталізувала жительку Хоросткова 1939 року народження. Жінка отримала тілесні ушкодження в результаті вибуху.

Про це повідомляє Поліція Тернопільської області.

На місце події виїжджали працівники поліції, лікарі та працівники служби надзвичайних ситуацій. За попередніми висновками експертів, попередня причина вибуху — необережне поводження з газовими приладами. Потерпілій надали допомогу. Загрози її життю немає.

Відео дня

Головне управління Національної поліції в Тернопільській області

Рятувальники повідомляють, що надзвичайна ситуація сталася о 22:05.

— В м. Хоростків Хоростківської громади Чортківського району на вул. Шевченка, в приватній одноповерховій господарській будівлі відбувся вибух газоповітряної суміші з подальшим виникненням пожежі. Вибухом зруйновано 10 м.кв зовнішньої стіни будівлі, пошкоджено елементи облицювання внутрішніх стін та перекриття на площі 15 м.кв, покриття на площі 5 м.кв. Полум’ям пошкоджено меблі та речі домашнього вжитку на площі 2 м.кв. Внаслідок вибуху травмована власниця будівлі, громадянка 1939 року народження. Жінку, що зазнала термічних опіків госпіталізовано до Копичинецької міської лікарні, повідомляє Головне управління ДСНС в Тернопільській області.

Пожежу ліквідовано черговим відділенням 21-го державного пожежно-рятувального поста 10-ї державної пожежно-рятувальної частини 6-го державного пожежно-рятувального загону. Під час гасіння врятовано 2 будівлі. Ймовірна причина вибуху – розгерметизація внутрішньої системи газопостачання.

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up