Партнер рубрики Події

Чоловіка, який впав із човна у Дністер, шукають другу добу. Що ми дізналися про нього?

Чоловіка, який впав із човна у Дністер, шукають другу добу. Що ми дізналися про нього?
  • 22 лютого вдень у селі Худиківці Мельниця-Подільської територіальної громади Чортківського району чоловік упав з човна у річку Дністер.
  • Рятувальники другу добу шукають людину. Та закликають тернополян бути обачними: від початку року вода вже забрала життя двох земляків, серед яких — підліток. 

Надзвичайна подія сталася біля канатної переправи. На місце одразу виїхали працівники 8-ї державної пожежно-рятувальної частини. Зі слів очевидців, вдалось з’ясувати, що 52-річний чоловік перевернувся у човні і впав у воду.  

Про це повідомляють у Головному управлінні ДСНС Тернопільської області.

Відео дня

ДСНСники разом з місцевим населенням провели обстеження берегів Дністра поблизу ймовірного місця виникнення події. Човен, на якому переправлявся чоловік, знайшли, а його  самого – ні.  

Пошукові роботи тривають відучора.

Сьогодні, 23 лютого, до них долучилась група водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Тернопільській області.

Водолази обстежують акваторію, дно річки та навколишній берег.

Журналісти редакції «20 хвилин» дізнались від старости громади про те, що потерпілий з Гусятинського району. За словами місцевих, чоловіка звуть Василем. Йому 52 роки. На іншому боці Дністра, навпроти Худиківців Мельниця-Подільської територіальної громади, розташоване с. Перебиківці Чернівецької області. Там багато фермерів, які гектарами засаджують капусту, помідори та іншу городину. І місцеві люди з Тернопільщини їздять туди на роботу.

 – Василь чи то працював там, чи людей тим човном перевозив, – ніхто точно не знає, – розповів мешканець с. Худиківців пан Володимир. – Так сталось, випав із човна. От, другий день шукають…

Сьогодні зниклого чоловіка так і не знайшли. У темну пору пошуки припинено. Завтра водолази продовжать свою роботу.

Державна служба з надзвичайних ситуацій закликає громадян бути обережними та уважними на воді і не наражати своє життя на небезпеку!

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як на Тернопільському ставі врятували чоловіка, який провалився під лід.

Довідка

При подіях на водних об’єктах від початку 2023 р. на Тернопільщині загинули двоє людей, серед яких один неповнолітній. Трагічний випадок із дитиною стався у Скалаті. За аналогічний період минулого року загиблих було троє – всі дорослі.

У 2022 році на воді загинули 38 осіб, з них 3 неповнолітні.  

 

Читайте також:

На Тернопільському ставі врятували чоловіка

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач24

  • Читач24

keyboard_arrow_up