Партнер рубрики Події

Чотирирічного хлопчика, який зник у Смиківцях, знайшли у річці. Врятувати дитину не вдалося

Чотирирічного  хлопчика, який зник у Смиківцях, знайшли у річці. Врятувати дитину не вдалося
  • Близько 19.00 в неділю, 3 березня у Смиківцях пропав чотирирічний хлопчик - Матвій Тригук.
  • У поліції повідомили, що дитину знайшли - у річці. За словами начальника відділу комунікації ГУ НП в Тернопільській області Сергія Крети, хлопчика забрала швидка, але врятувати дитину не вдалося.

- Син грався на подвір'ї біля будинку. Воно в нас відкрите, - розповіла мама хлопчика пані Наталія. - З ним був чоловік, я була в будинку. Він відійшов курей погодувати. Каже, що його не було біля дитини хвилин десять. Але не було чути: ні крику, нічого. Усе спокійно, тихо. І в нас ніхто ніколи не ходив тут, "не шастав". Ми такого не помічали. Дитина просто зникла. Кінологи привезли вже другого собаку і не можуть знайти сина. 

Сусіди, як каже жінка, нічого не чули та не бачили. Раніше хлопчик ніколи не зникав. 

У поліції повідомили, що дитину знайшли - у річці. За словами начальника відділу комунікації поліції Сергія Крети, хлопчика забрала швидка.

Відео дня

- Медики проводили реанімацію, але, на жаль, дитину врятувати не вдалося, - каже Сергій Крета. - Він занадто довго пробув у воді, близько двох годин.

Як повідомили в управлінні ДСНС у Тернопільській області, повідомлення про зниклу дитину надійшло на диспетчерський пульт близько 19.00 год. До пошукових робіт залучили 32 рятувальники, 35 поліцейських, близько 20-ти чоловік місцевого населення. О 21.05 хлопчика знайшли в річці патрульні поліцейські. Малюк був ще живий. Медики упродовж 30-ти хвилин проводили реанімаційні заходи. Врятувати дитину не вдалося.

 

Редакція "20 хвилин" висловлює щирі співчуття батькам і рідним Матвія.....

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Ирина Коса

    Я погоджуюся, не можна залишати дитину саму, 10 хвилин це дуже багато часу, і не факт, що там було 10. Звичайно, співчуття батькам величезне, але все ж таки, не можна малюків лишати самих , ніколи і ніде!!
  • Ирина Коса

    Я погоджуюся, не можна залишати дитину саму, 10 хвилин це дуже багато часу, і не факт, що там було 10. Звичайно, співчуття батькам величезне, але все ж таки, не можна малюків лишати самих , ніколи і ніде!!
  • Татьяна Людвинская

    Как это так, оставить маленького мальчика гулять по двору при открытой калитке 😠
  • David Starr

    Сумно.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up