Партнер рубрики Події

У Тернопілля - найдешевший туристичний логотип в Україні

У Тернопілля - найдешевший туристичний логотип в Україні
Автора-переможця туристичного логотипу нашого краю нагородили у понеділок, 23 березня. Отримані кошти чоловік одразу ж попросив перерахувати на лікування пораненого бійця АТО.

 - Протягом місяця 20 учасників конкурсу подали 31 ескіз, - каже начальник облуправління розвитку туристичної інфраструктури Назар Яворський. - Склад оргкомітету відібрав три найкращі роботи, автори яких протягом п'яти днів допрацьовували свої версії логотипів. Ну і в кінці ми вибрали один найкращий. 

Previous Next

Автором нового туристичного логотипу Тернопілля став тернополянин, який протягом 20-ти років займається туризмом - Юрій Козоріз. 

Відео дня

- Я його придумав десь за пів години, - каже пан Юрій. - Там немає що малювати, просто треба знати що є в області і що треба показати. Тут є частина замкових руїн країни, є храми, святині, печери. Загалом мені було цікаво працювати над цим проектом. 

Автор туристичного логотипу Тернопілля отримав 2000 грн від спонсора проекту. Ці кошти Юрій Козоріз попросив перерахувати пораненому в АТО бійцю.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Lyuba Shepitko

    Знаю Юрія особисто. Цікавий співрозмовник , неймовірно енергійний, справжній. Закоханий  у природу, подорожі. Талановитий. Не дивно, що в конкурсі переміг він. А те, як він розпорядився грошима - приклад для багатьох.
  • Анонім

    Рівень журналістів Тернопіля дивує!?...який зміст вклала у заголовок М. Дохват....можливо всеж таки ознайомитись з теорією  http://arhiv-statey.pp.ua/index.php?newsid=6257 перш ніж братися писати статті.

  • Anonymous

    Мені подобається)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи 21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Як Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up