Партнер рубрики Події

У Тернополі 14-го квітня завершується опалювальний сезон

У Тернополі 14-го квітня завершується опалювальний сезон
  • У Страсну п’ятницю в Тернополі офіційно завершать опалювальний сезон у житловому секторі.
  • В освітніх та медичних закладах про готовність до відключення від теплоносія мають сповістити керівники.

У п'ятницю, 14 квітня, з 00:00 год на території Тернопільської міської територіальної громади завершується опалювальний період 2022-2023 років. Як повідомляють у міськраді, відповідне рішення прийняли на засіданні виконавчого комітету.

За прогнозом погоди на вулиці вже закріпився стійкий «плюс», у найближчі дні в обласному центрі анонсують потепління до +19 ºС вдень, а вночі буде до +8 ºС .

Такі погодні умови цілком дозволяють завершувати опалювальний сезон у домівках тернополян.

Відео дня

Тим мешканцям, які проживають у будинках та квартирах, обладнаних індивідуальною системою опалення, рекомендують теж закінчити опалювальний період з 14 квітня 2023 року.

Завершення опалювального сезону в освітніх та медичних закладах обласного центру відбуватиметься за результатами звернень керівників цих установ.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли про те, що тернополянам зроблять перерахунок плати за опалення місць загального користування та за кожну годину відсутності тепла. Наші журналісти під час опалювального сезону перевірили, чи тепло у під’їздах багатоповерхівок Тернополя, що підключені до системи центрального опалення. Цей досвід ми збережено на наступний опалювальний сезон, а ви почитайте, щоб бути готовими ставити проблемні питання.

 

Читайте також:

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up