У Тернополі банером із зображенням Бандери встановили рекорд України

У Тернополі банером із зображенням Бандери встановили рекорд України

Рекорд України у Тернополі встановили 1 січня 2022-го року.

З нагоди 113-ої річниці від Дня народження лідера Організації українських націоналістів Степана Бандери в місті Тернополі зафіксовано новий рекорд — розміщення на фасаді адміністративної будівлі найбільшого банера з зображенням Степана Бандери. Розмір банера — 20 на 11 метрів. Дипломом Книги рекордів України нагороджено Тернопільську обласну раду.

Диплом Книги рекордів України очільнику Тернопільської обласної ради Михайлу Головку вручила експерт Національного проєкту «Книга рекордів України» Тетяна Розвадовська.

— 1 січня 2022-го року ми встановили рекорд України! — повідомив на своїй сторінці у соцмережі голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко. —  Ми не ставили собі за мету встановити рекорд, але, звертаючись до всіх присутніх я наголосив, що Тернопільщина — це бандерівський край! Тут найдовше тривали бої Української повстанської армії! Тут живуть патріоти, які завжди зі зброєю в руках йшли захищати святу українську Землю!  А банер із зображенням Степана Бандери нехай нагадує усім, що наш український народ — не зламати! 

Відео дня

Нагадаємо, банер з зображенням Степана Бандери встановили на адміністративній будівлі держадміністрації та облради у Тернополі 27 грудня 2021 року.

Читайте також У Тернополі на будівлі облради повісили портрет Бандери. ФОТО ДНЯ

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (13)
  • Ліда Плющ

  • Юлія Нікітіна

    Ну коли вже ці закомплексовані розміром перестануть мірятися?
  • Олександра Вода

    Це просто дивно вже раніше писали що памятник будуть охороняти бо його постійно оскверняють то тепер ще банер прийдеться охороняти стаорюють нові робочі місця
  • Ирина

    Думаю, Головко з Надалом скинулися - в честь такого свята.

keyboard_arrow_up