Чому біля нового надземного переходу на 15 Квітня вже не працюють ліфти

Чому біля нового надземного переходу на 15 Квітня вже не працюють ліфти
Фото з групи "Зручне місто"

Надземний перехід на вулиці 15 Квітня відкрили 19 листопада. Роботи з його встановлення тривали декілька місяців.

Перехід облаштували ліфтами, для того, щоб ним могли скористатися і люди з інвалідністю.

Але як повідомляють у групі "Зручне місто" - вони вже не працюють. Один ліфт не працює - ремонт, інший - не може закрити двері через намерзлий лід.

Публікуємо допис з групи "Зручне місто": "Там є ліфт і це начебто мало би вирішити питання доступності, але ні. Все дуже швидко розбилося об реальність. Ліфти вже вийшли з ладу і таке очікувано буде постійно. Відкрили перехід 19 листопада, 3 тижні тому. Оце реалії, а фантазії про доступність такі лишаються фантазіями. Потім їх доламають і закриють, бо грошей на нові нема.

Відео дня

Ось що пише місцевий мешканець:

"*Один ліфт не працює - ремонт

*Другий ліфт не працює, бо не може закрити двері через намерзлу шургу

*Шість вузьких сходових прольотів з намерзлим льодом і купами наметеного снігу.

Добре, що спохватились і все ж таки відновили знаки та прохід старим наземним переходом. Тому що як би "оптимісти" не тішились, а безпекою тут і не пахне. Не те що комфортом", йдеться у дописі.

З приводу поломки ліфтів ми звернулись за коментарем в пресслужбу міської ради.

"Даний об'єкт перебуває на балансі "КреаторБуд. Затехнічний стан відповідає дане підприємство", повідомила речниця міськради Мар'яна Зварич.

Читайте також: Як виглядає надземний перехід на 15 Квітня - ми перевірили

Як змінився Тернопіль у 2020-му: що збудували та скільки на це витратили. А вам подобається? (ОПИТУВАННЯ)
 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (145)
  • Sergey Sergey

    "краде, але щось робить" - так і вибрали лисого на ще один строк. Тепер та зараза розширила трутуари та зробила острівці безпеки на Тарнавського, щоб то все замостити бруківкою! Для чого було розширювати трутуари?! Краще проїздну частину б розширили, щоб там було по дві повноцінних смуги руху в кожен бік. Було три смуги, тепер з тими острівцями залишиться ДВІ, навіщо таке покращення?
  • Alexandr Kunah

    Як діти малі,наівні...
  • Ростислав Гарасимчук

    А уявляєте, які будинки будує шарага, що збудувала цю споруду?
  • Sergey Sergey

    потрібно чекати наступних виборів, щоб поремонтували та включили ліфти

    Sergey Sergey reply Sergey Sergey

    Л0х не мамонт - він же "шось робить" ....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up