У Тернополі близько сотні рятувальників змагаються за титул кращого в області

У Тернополі близько сотні рятувальників змагаються за титул кращого в області
  • У Тернополі зібралися рятувальники з усієї області. Змагаються за титул найкращого більше сотні рятувальників у складі 21 команди.
  • Окрім визначення переможця, змагання допоможуть учасникам покращити свої навички.

Змагання рятувальників у Тернополі організовують вдруге.

- Змагання проходять у міжнародному форматі Firefighter Combat Challenge, – розповідає помічник начальника Управління ДСНС України у Тернопільській області з питань зв'язків із ЗМІ та громадськістю Ірина Крупа. – Сам формат змагань започаткований у США, як відбіркові вправи у службі порятунку. Всі елементи естафети зустрічаються у повсякденній роботі рятувальників.

Відео дня

Як розповідають самі учасники, найважчим виявилося перетягування манекена. Не всі змогли впоратися з цим швидко. Деякі учасники взагалі не змогли подолати індивідуальний забіг через манекен. Його вага близько 80 кілограм. Після піднімання вантажа та підйому по пожежній драбині не всі учасники мали сили щоб тягнути манекен. Труднощів додавав дихальний апарат, спорядження та палюче сонце.  

- У Тернопіль приїхали команди з усіх районних підрозділів, – розповідає Ірина Крупа. – Всього є 21 команда по 5 учасників в кожній. Ми визначимо найсильнішого рятувальника області та найсильнішу команду. Всього відбудеться три етапа змагань. 

 За підсумками, в індивідуальних забігах, з результатом 71,85 секунд переміг Святослав Зведенюк – начальник караулу ДПРЧ-2 міста Тернопіль. Перемогу у другому етапі "тандем" здобула команда з Гусятинського району із результатом 69,88 секунд.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up