Партнер рубрики Події

У Тернополі депутат побив жінку-поліцейську

У Тернополі депутат побив жінку-поліцейську

Повідомлення про порушення правил дорожнього руху надійшло патрульним поліцейським Тернополя 21 листопада о 16:50. На вулиці Замковій водій автомобіля Daewoo Lanos припаркував власне авто з порушенням правил дорожнього руху.

Як стало відомо, викликав правоохоронців депутат Тернопільської обласної ради. Проте до приїзду поліції, порушник покинув місце зупинки, а заявник безпідставно почав поводити себе агресивно та неадекватно.

Як каже командир роти патрульної поліції №4 Юрій Гоїк, чоловік на інвалідному візку не реагував на зауваження людей у формі, а потім напав на поліцейських.

Зірвав жетон та вихопив рацію. Патрульні намагалися заспокоїти дебошира. Чоловік пообіцяв вести себе адекватно. Проте, коли патрульні пустили його руки, він схопив дівчину-поліцейську за волосся, а після цього впав з інвалідного візка, потягнувши її за собою та пошкодивши мобільний телефон інспектора.

Відео дня

Поліцейські за меддопомогою звернулися до лікарні. У патрульного закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій нижньої щелепи. У дівчини-поліцейського закрита черепно-мозкова травма, забій м'яких тканин волосистих частин голови та струс.

Депутат відмовився давати будь-які свідчення, але при цьому не повернув відібраний у жінки-правоохоронця нагрудний знак.

Вирішується питання про внесення події до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 345 ККУ - погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу. Санкція статті - виправні роботи на строк до двох років або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк. На місці події працює слідчо-оперативна група.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (35)
  • Оля Білинська

    Пам`ятаю як О. Башта приїжджав на 3 відділення "Нової пошти". Підїде до дверей і кричить: "Пошта, пошта". Хтось з працівників мусів вийти спитати, що потрібно ну і відповідно оформити відправлення чи отримання вантажу. Неодноразово збоку, біля водія, замічала пасажира, якого він спокійно міг би відправити на відділення. Але там черга, а депутатський квиток та ще й інвалідність потребують індивідуального обслуговування
  • Оля Білинська

    Петро Білецький reply Оля Білинська

    Так так, от пустили афериста до влади тепер маєте. Колись він тою палкою боявся когось бити, а тепер коли має недоторканість то він вас там всіх повбиває. Башті башту знесло
  • S S

    Ось офіційна версія нашої поліції: https://youtu.be/gkFd0fgrz0w
    Уявіть наші поліцаї спромоглися зняти сюжет, який їх відбілює всього за кілька годин. Ну самі розумієте справа ж резонансна .... все таки депутат ....

  • Герасимчук Ростислав

    ПРОВОКАТОР !!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up