Партнер рубрики Події

У Тернополі дві багатоповерхівки повністю відключать від централізованого опалення

У Тернополі дві багатоповерхівки повністю відключать від централізованого опалення

Багатоквартирні будинки на Івана Франка, 6-А та Київській, 16, перейдуть виключно на індивідуальне опалення.

Рішення про їх відключення від системи централізованого теплопостачання прийняли депутати на засіданні позачергової сесії міської ради, що відбулося 3 жовтня.

Як повідомляє міська рада, мешканці цих багатоповерхівок колективно звернулися до них із відповідним проханням. Його підтримали депутати, відтак вони зможуть підключити у своїх домівках індивідуальне опалення.

Нагадаємо, що у Тернополі відключитися від централізованого опалення та гарячого водопостачання можна лише у випадку, якщо усі 100% мешканців висловили таке бажання.

Відео дня

Винятком є будинки, у яких більше як 50% квартир та нежитлових приміщень вже відключені від ЦО. Вони також можуть перейти на індивідуальне опалення. Перелік таких помешкань можна переглянути за посиланням.

Порядок відключення власників (співвласників) будівель, у тому числі житлових будинків від центрального опалення та/або гарячого водопостачання доступний для ознайомлення ТУТ.

Довідка

Прийнятий Верховною Радою законопроєкт щодо заборони підвищувати тарифи на газ, опалення та гарячу воду під час війни підписав також президент Володимир Зеленський. 

Тарифи на газ на опалювальний сезон 2022/2023 р для населення залишилися без змін – 7, 96 грн/куб.м. Тариф діятиме до кінця квітня 2023 року.

Цьогоріч опалювальний сезон розпочнуть тоді, коли впродовж трьох днів середньодобова температура буде нижчою 8 градусів тепла.

Новим клієнтам Нафтогазу необхідно зареєструватися та отримати особові рахунки в компанії, а помилково здійснену переплату за газ можна повернути

 Читайте також:

Як підготувати квартиру до опалювального сезону: 6 практичних порад від Мінрегіону

Зима не за горами: ми запитали у тернополян, як вони готуються до опалювального сезону

У Тернополі на екстреному засіданні обговорювали ризики майбутнього опалювального сезону

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up