Партнер рубрики Події

У Тернополі є близько десяти тенісних кортів

У Тернополі є близько десяти тенісних кортів
Любителі великого тенісу можуть пограти у теніс на семи приватних великих тенісних кортах, або ж натягнути сітку на одному із встановлених по місту спортмайданчиків.

- Тернополяни можуть грати у теніс на спортмайданчиках, встановлених  міськрадою,  - каже начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Микола Круть. - Універсальні спортмайданчики встановлені на вулицях 15 Квітня, П. Орлика, Д. Вербицького, Лесі Українки, Старий ринок  та на "Канаді". 

Як розповіли мешканці будинків на вул. Старий ринок, на такому спортмайданчику частіше грають у футбол, проте ті, у кого є тенісні сітки, час від часу роблять собі тенісний корт і грають у теніс.

- Люди між собою домовляються, якщо хтось хоче пограти у футбол, а хтось у щось інше, щоб не заважати одне одному, - кажуть мешканці вул. Старий ринок.

Відео дня

Окрім таких "саморобних" тенісних кортів, у Тернополі діє ще сім професійних. В управлінні у справах сім'ї, молоді та спорту повідомляють, що такі тенісні корти є на вул. Білецька від ОФСТ "Динамо", вул. Микулинецька, 46 від СК "Ватра", вул. Текстильна, 38 (Державна митна служба) та вул. Винниченка (біля стадіону ТНПУ). 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Анонім

    В МІСТ ТЕРНОПОЛІ Є ТІЛЬКИ 2-А ВІДКРИТІ КОРТИ ЦЕ 1- НА ПЕД ІНСТ. І ДРУГИЙ НА ВАТРІ .

    ВСІ  ІНШІ МАЙДАНЧИКИ ВІДКРИТІ НІЧОГО СПІЛЬНОГО З ТЕНІСНИМИ КОРТАМИ НЕ МАЮТЬ.

    КРИТИХ У ТЕРНОПОЛІ Є 3-И КОРТИ.

    ВСІ ТРИ МАЮТЬ ПОГАНЕ ОСВІТЛЕННЯ.

    1Й НА ПЕД УНІВИ..ГРУНТОВИЙ (ХОРОШИЙ КОРТ) НО ТІЛЬКИ ДО МОРОЗІВ. ОПАЛЕННЯ ВІДСУТНЄ У НЬОГО ПОВНІСТЮ.

    вАТРА КОРТ НОМЕР №2 ЗНИЩЕНЕ ДУЖЕ ПОКРИТТЯ ,ТРІШКИ ОПАЛЮЄТЬСЯ.

    кОРТ №3 НА мИТНИЦІ дУЖЕ ШВИДКЕ ПОКРИТТЯ(ЗЕКОНОМИЛИ НА ПОКРИТТІ) ТРІШКИ ОПАЛЮЄТЬСЯ,ОСВІТЛЕННЯ ТЕЖ ПОГАНЕ

    .

    в МОРОЗ ЗИМОЮ ВИХОДИТЬ ТІЛЬКИ МОЖНА ГРАТИ

    -вАТРА

    -МИТНИЦЯ

    пІДСУМОВУЮЧИ НА 220ТИС НАСЕЛЕННЯ МІСТО ТЕРНОПІЛЬ МАЄ НА ЛІТО 2-А ВІДКРИТІ КОРТИ

    І ОДНИ ЗАКРИТИЙ

    і НА ЗИМУ ДВА ЗАКРИТІ КОРТИ

    ВИСНОВОК ВЛАДА У ТЕРНОПОЛІ ЗА ПЕРІОД НЕЗАЛЕЖНОСТІ АСОЛЮТНО НІЧОГО НЕЗРОБИЛА НЕТОЩОБ ТЕНІС РОЗВИВАВСЯ .А ВОНА ЦІЛЕСПРЯМОВАНО ЙОГО ЗНИЩИЛА.

    ЗА СОВДЕПІЇ І ЗА ПОЛЬЩІ КОРТІВ БУЛО БАГАТО.

    ТЕНІСИСТИ З ТЕРНОПОЛЯ ВИЇЖАЮТЬ.

    З КОРТАМИ І З ТЕНІСОМ У ТЕРНОПОЛІ НАЙГРША СИТУАЦІЯ НА УКРАЇНІ З УСІХ ОБЛАСНИХ ЦЕНТРІВ.

    Я ЦЕ ПИТАННЯ ВИВЧАВ.

    у ЛУЦЬКУ НА 180ТИС НАСЕЛЕННЯ Є 4-РИ ТЕНІСНІ КЛУБИ .КОЖНИЙ КЛУБ МАЄ ПО 4-РИ ВІДКРИТИХ ВІДМІННИХ ГРУНТОВИХ КОРТІВ І ВІД 1 ДО 3Х ЗАКРИТИХ КОРТІВ,Я ВЖЕ НЕРАХУЮ ПРИВАТНИХ ДО 10КОРТІВЮ

    ПРО ТАКІ МІСТА ЯК РІВНЕ ХМЕЛЬНИЦЬК,ЛЬВІВ УЖГОРОД,ЧЕРНІВЦІ,ФРАНЦІВСЬК,КОЛОМИЯ,ТЯЧІВ,МУКАЧЕВО, Я ВЗАГАЛІ МОВЧУ ТАМ БІЛЬШЕ 20 ВІДМІННИХ ГРУНТОВИХ КОРТІВ І КРИТИХ

    ТІЛЬКИ У ЛЬВОВІ НА ДИНАМО В ОДНОМУ КЛУБІ15-ТЬ КОРТІВ,КЛУБ ЄВРОСПОРТ7-М КОРТІВ,СПАРТАК 8-М КОРТІВ ,ІСКРА -5ТЬ,ПАНСЬКА ГОРА-3-И І ІНШІ .

    РІВНЕ СОФІЯ СТАР 13ГРУНТОВИХ КОРТІВ

    ГОТ ХУТІР 6ТЬ КОРТІВ.

    ТЕРНОПІЛЬ -ЦЕ СЕЛО З ТУПАРИЛО ВЛАДОЮ СЕЛЮХІВ.
  • Viktor Goral

    На універсальних майданчиках неможливо нормально грати теніс, там поле неформатне (неправильні розміри корту), закороткі забіги. В світлі потенційної забудови єдиного комунального корту Тернополя приватною особою це інтерв'ю - "хороша міна при поганій грі"

    Анонім reply Viktor Goral

    ВІТЯ ,Я СТОБОЮ ЦІЛКОМ ЗГІДНИЙ ,АВТОР СТАТТІ, ПРОСТО ДАЛЕКА ВІД ТАКОГО ВИДУ СПОРТУ ЯК ТЕНІС.

    Анонім reply Viktor Goral

    в тернополі реконструювали ще 7 соціальних майданчиків, де можна грати в теніс

    Анонім reply Viktor Goral

    ага в топільче кращий корт)))),
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом 15:20 Жителів Тернопільської області підозрюють у незаконному видобутку піску на понад 40 млн грн play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up