Партнер рубрики Події

У Тернополі люди втретє зібралися на транспортне віче (оновлено)

У Тернополі люди втретє зібралися на транспортне віче (оновлено)
  • Десятки тернополян прийшли о 12-й годині у неділю, 18 листопада на Театральний майдан на третє транспортне віче.
  • Після обговорення ряду питань, вирішили, що 22 листопада потрібно йти у міську раду на сесію, щоб показати невдоволення новими тарифами і депутатам, і перевізникам.

Розпочали віче із підсумку транспортних подій, які відбулись у місті за останній тиждень.

 

Відео дня

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (34)
  • світлана

    Молоді,здорові на заробітках,тому так мало людей. Пенсіонерам  компенсують комунальні послуги  . В селах люди наробляться ,але ситі  дровами палять ,що лишнє,то продають .
  • Вітьок

    У  Франції  тільки  податок  на  бензин  підняли  то  вже  почались  забастовки,  а  в  нас  і  гривню  опустили  і  ціну  на  пальне  підняли  і  комуналку  підняли  і  ціну  на  газ  суттєво  підвищили   і  ціни  зросли  інфляцію  роздули  і  що  "українець"  робить??? А  робить  "українець"  одне,  маже  своє  одне  місце (якщо  мужик) вазеліном,  а  якщо  баба  то  і  без  смазки  дає  і  не  одне в  своє  місце,  щоб  їх  ...ли  за  їхні  же  гроші ( податки  і  збори)  ті  кого  вони  обирають. Ну  і  не  діагноз  це  пересічного  "українця"???)))
  • Вітьок

    Не  вмієте  відстоювати  свої  права  і  дозволяєте  щоб  вас  най......ли  і  любите  лохами  бути,  то  ходіть  пішки,  працюйте  на  комуналку  і  на  жебрацьке  життя  і  дальше,  Польща  вас  з  радістю  прийме,  а  таможня  вас  на  кордоні  обдире.))) Таке  враження  що  пенсіонерам  сами  більше  треба,  вони  і  так  за  проїзд  не  платять,  а  на  віче  прийшли. Мені  смішно  з  тих  лохів  які  черги  за  картками  тернополянина  влаштували  а  потім  відмінили  їх. Там  вони  знайшли  час  і  гроші,  а  на  мітинг  і  щоб  скасували  підвищення  цін  не  прийшли. Страйкували,  страйкували  влада  опустила  ціни,  а  потім  знов  підняла  втіхаря  поступово  бо  зрозуміли  менше  вкусиш  скоріше  ликнеш!!!
  • Валера Матів

    З себе треба починати!НЕ ПІДТИРЮВАТИ!!!!!! А потім пальці гнути)))...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up