Партнер рубрики Події

У Тернополі молодий водій загинув у аварії

У Тернополі молодий водій загинув у аварії
В’їхав у бетонний стовп і загинув водій мікроавтобуса у Тернополі. Аварія трапилася вночі 30 травня біля Збаразького повороту.

Визволяти із заблокованого транспорту людей довелося рятувальникам. Один пасажир автівки потрапив у реанімацію. Усе сталось о 1.38 ночі біля цілодобової заправки. Її працівники, які в ту ніч були на зміні, кажуть, що аварії не чули. В управлінні Державтоінспекції розповідають, що автомобіль Peugeot Boxer рухався просп. Бандери. За кермом був водій 88-го року народження з Підволочиського району.
- Вони їхали зі сторони літака, - розповідає інспектор сектору зв'язків з громадськістю обласної Державтоінспекції Василь Барановський. - Ніяких перешкод на дорозі не було, але на Збаразькому повороті водій не справився з керуванням, і автомобіль в’їхав у бетонну опору.
Внаслідок аварії пасажир і водій опинилися заблоковані в автомобілі. Самостійно вибратися у них можливості не було. Визволяти їх приїхала служба МНС.
- Ми діставали пасажирів з машини за допомогою спеціального механізованого та гідравлічного обладнання, - розповідає начальник відділу пропаганди управління МНС Ігор Невінський. - Зробили це наші працівники достатньо швидко, бо на такі аварії виїжджаємо дуже часто. Після звільнення потерпілих відвезли у лікарню швидкої допомоги.
Пан Невінський каже, що в результаті ДТП водій та пасажир автомобіля отримали важкі травми голови, забої грудної клітки та переломи кінцівок.
- У водія була черепно-мозкова травма, перелом лівої ноги, забій живота, - розповідає пан Барановський. - Від отриманих травм він помер. Пасажира доставили в реанімацію. Він мав закриту черепно-мозкову травму та численні забої обличчя.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Anonymous

    Пасажир не був зажати,був просто без свідомості+алкогольне сильне сп"яніння ,люди аплодували коли вивільнили водія як в амереканському кіні
  • Anonymous

    "...блаженні мертві, умираючі в Господі..."
  • Anonymous

    Такі люди як вони, думають що ремені безпеки в машині придумали для того, щоб ними пиво відкривати. без образ. Були би пристебнуті - було б все не так погано

    Anonymous reply Anonymous

    В тебе мозок ременем пристебнутий - ти там був?
  • Anonymous

    мабуть причина перевищення швидкості ! я теж від обнови їхав з овер овер швидкістю та коли почав тормозити то овер овер швидкість була забагатою то на кольце потрапив зі свистом ((( більше неїзджу там поночам тай пяний

    Anonymous reply Anonymous

    таких багато треба ментів ставити на кольці і з цієї сторони а не тільки від смиківців
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:01 з 1 першого травня на водіїв чекають значні зміни в ПДР 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи 21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up