У Тернополі перевіряли, як вижити два дні без грошей і допомоги знайомих

У Тернополі перевіряли, як вижити два дні без грошей і допомоги знайомих
  • "Нове життя" - зйомки проекту під такою назвали проходили на ПП "Східний масив" кілька днів тому.
  • Прем'єра проекту відбудеться навесні 2018-ого року на телеканалі ICTV.

- До нас звернулись з телеканалу ICTV з проханням підказати, на якому підприємстві можна було зробити зйомки, - розповідають в управлінні ЖКГ. - Першим, до кого ми звернулись з такою пропозицією, був директор "Східного масиву" і він відразу погодився.

Як розповідає виконавчий продюсер проекту Світлана Бритвенко, кожну програму зніматимуть в іншому місті, відтак Тернопіль став одним з обраних міст для зйомок.

-    Суть програми полягає у тому, що головний герой програми їде у незнайоме місто щоб два дні прожити без коштів та зав’язків, - розповідає Світлана Бритвенко. - При цьому, він не може ні позичити гроші, ні звернутися по допомогу до друзів чи знайомих.

Відео дня

Герой програми повинен знайти роботу, житло та їжу, заручившись допомогою лише чужих, до цього незнайомих людей. За словами пані Світлани, метою проекту є з’ясувати, наскільки українці людяні. 

- У кожного учасника проекту – своя унікальна історія, але ця таємниця відкриється лише після прем’єри, яка, за попередніми даними, відбудеться навесні 2018 року, - продовжує виконавчий продюсер. - Ще одною інтригою  є ціль участі героїв у програмі. Але про це глядачі дізнаються згодом.

Як розповідає пані Світлана, команді було дуже легко працювати у Тернополі, оскільки люди тут дуже відкриті та гостинні. 
-    Нам було дивно від того, наскільки довірливі тут люди, - додає Світлана Бритвенко. - Буквально - готові мало що не ключі від дому віддати. Дійсно, мав місце випадок, коли нам дали ключі від кватири, мовляв,  йдіть, знімайте. Щодо ПП «Східний масив», то тут дуже сучасний колектив і прогресивний директор, завдяки чому робота була суцільним задоволенням. 
 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Герасимчук Ростислав

    Круто, будем чекати прем єри :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up