Партнер рубрики Події

У Тернополі не вщухає сніг: на дорозі затори. Як ви добирались на роботу? (для обговорення)

У Тернополі не вщухає сніг: на дорозі затори. Як ви добирались на роботу? (для обговорення)

У Тернополі з ночі падає сніг. Зранку по місту великі затори. Синоптики повідомляють, що сніг падатиме весь день у вівторок, 7 лютого.

Практично у всіх районах міста затори. Люди запізнюються на роботу, оскільки автобуси та автомобілі уповільнюють швидкість через ожеледицю.

Читачі "20 хвилин" повідомляють, що великий затор від "Обнови" до техуніверситету. Також на вулиці 15 Квітня і особливо в районі "шостого магазину."

Карта заторів (станом на 9.25):

Відео дня

"Синоптики трохи перегнули палку і Тернопіль уночі не накрило сильним снігом, зате дорожнє покриття після вчорашньої відлиги перетворилося на скло. Водіям потрібно бути дуже обачними, а ще краще утриматися сьогодні від поїздок власним автомобілем. Через ожеледицю на дорогах Тернополя від ранку «тягучки», лише «швидкі» постійно в русі", - написав тернополянин Олег Синовець.

А як ви добирались на роботу? Чи працюють комунальники біля ваших будинків? На яких вулицях ви бачили снігоприбиральну техніку? Завантажуйте в коментарі фотографії із своїх районів.

Нагадаємо, що після листопадового колапсу з 1 січня Тернопіль почали прибирали дві фірми - «Міськшляхрембуд» та ТзОВ «Авакс Проф».

Начальник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Олег Соколовський прокоментував ранішню ситуацію.

- Зранку були затори біля «горбатого мосту», оскільки піщано-сольова суміш, якою посипали цю ділянку, не забезпечила потрібного ефекту. Потім ми у посипанні шляхів ми використовували тільки сіль, яка прискорила процес танення снігу, - каже пан Олег. - Також спостерігалися проблеми з проїздом на вул. Тарнавського та вул. Текстильній, проте вони були оперативно усунені.

Нагадаємо, що Гідрометцентр прогнозує 7 та 8 лютого у Тернополі опади у вигляді снігу, сильний вітер, ожеледицю та зниження температурних показників. А 10-11 лютого подекуди буде від -10-15 і до -17-18 градусів морозу.

 

Читайте також: Довго і слизько: як тернополяни у паралізованому снігом місті добирались на роботу

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (22)
  • Володимир Мехамелюк

    Мабуть бруківку бережуть;)
  • Володимир Мехамелюк

    Мабуть бруківку шанують;)
  • Володимир Мехамелюк

    Мабуть не вважають за потрібне
  • Кубіцький Олег

    А ЧОМУ УтЕРНОПОЛІ ВІД 11 ЛИСТОПАДА НЕ ПРИБИРАЮТЬ ВІД СНІГУ ТРОТУАРИ І НЕ ПОСИПАЮТЬ!?

    Piter Savka reply Кубіцький Олег

    Лижі треба мати на такий випадок.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up