У Тернополі незабаром буде два нових бювети

У Тернополі незабаром буде два нових бювети
  • Перших два нових бювети облаштують на бульварах Данила Галицького та Пантелеймона Куліша.
  • У титульному списку є ще чотири вулиці, де мають бути бювети. 

Нагадаємо, у 2018-ому році відповідно до титульного списку будівництва бюветів у Тернополі заплановано спорудження шести нових бюветів.  Зокрема на бульварі Д. Галицького, на бульварі С. Петлюри, у сквері на вул. Б.Лепкого, на бульварі П.Куліша, на вул. Валовій та на вул. Лучаківського.

У 2015 році у Тернополі відкрили бювет на вул. Юності, з якого можна безкоштовно набирати питну воду. За кошти міського бюджету тоді провели ремонт альтанки та відновили роботу свердловини. 

Під час виконкому міської ради 15 серпня затвердили деякі зміни до проекту рішення виконкому міськради від 21 лютого №150 "Про затвердження титулього списку бюветів в Тернополі".

Відео дня

- Оскільки визначились з пріоритетами: спершу робимо бювет на бульварі Данила Галицького та на вулиці Пантелеймона Куліша, то робимо розподілення коштів з інших об'єктів і додаємо ще, щоб виконати роботи, - каже начальник управління ЖКГ Олег Соколовський. - Рішення пройшло депутатську комісію, зауважень немає. 

Як кажуть в управлінні ЖКГ спорудження цих двох бюветів розпочнуть найближчим часом. На інші поки виготовляють проектно-кошторисну документацію. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up